klub dobrej muzyki FORUM   kdm.pl kdm.pl - Koncerty - Grupy <\\><
===
 FAQFAQ  RulesRegulamin  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ProfilProfil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości  ZalogujZaloguj 

Spodek odleciał - po koncercie Delirious?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum: Klub Dobrej Muzyki kdm.pl Strona Główna -> Newsy KDM
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Grzecho
Admin Forum
<font color=blue>Admin Forum</font>

PostWysłany: 24.12.2008 02:51:16    Temat postu: Spodek odleciał - po koncercie Delirious? Odpowiedz z cytatem

17 grudnia w katowickim Spodku odbył się niesamowity koncert zespołu Delirious, przed którym zagrało TGD promując swą najnowszą płytę. Koncert, wyzwalający energię i uwielbienie Najwyższego zostawi na pewno po sobie niezatarte wspomnienia. Przeczytaj relację oraz zobacz zdjęcia z tego jednego z ostatnich koncertów brytyjskiego zespołu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość  

tkaa85
Pismak
Pismak

PostWysłany: 24.12.2008 11:41:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zdjęcia super Smile)
teraz żałuję że mnie tam nie było :/.
Powrót do góry

april
Nowy
Nowy

PostWysłany: 09.01.2009 11:16:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No...a mi udało się tam dotrzeć i nie żałuję tych 60 dych:)Smile warto było...Przed koncertem Delirious występował zespół TGD, śpiewali utwory z ich najnowszej płyty, no i parę "szlagierów", które za każdym razem łapią za serducho:) No a potem panowie, elegancko ubrani z Anglii rozkręcili imprezę. Na telebimie teksty po polsku i angielsku, człowiek mógł zrozumieć co śpiewają i o co chodzi w tej muzyce. Było głośno i energetycznie, stałam blisko głośnika i w pewnym momencie myślałam, że mi serce wyskoczy, hehe Powiem tylko tyle, że niesamowite jest to, że przy rockowej muzyce można wielbić Boga, modlić się iże Duch Święty działa tak mocno...wyszłam jakaś przemieniona z tego koncertu, z radością w duszy, nadzieją i siłą by stawić czoła rzeczywistości, w której trzeba "break the silence" i mówić o Jezusie i nadziei...SmileSmile
Powrót do góry

tulipan
Podglądacz
Podglądacz

PostWysłany: 21.02.2009 05:34:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do koncertu to po prostu było super. Strasznie długo czekałem na Nich. Jedyny minus był ten , że Martin trochę mało mówił . On ma fajne teksty ak mówi o Bogu Smile

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum: Klub Dobrej Muzyki kdm.pl Strona Główna -> Newsy KDM Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: