Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Grzecho Admin Forum

|
Wysłany: 24.12.2008 02:51:16 Temat postu: Spodek odleciał - po koncercie Delirious? |
|
|
17 grudnia w katowickim Spodku odbył się niesamowity koncert zespołu Delirious, przed którym zagrało TGD promując swą najnowszą płytę. Koncert, wyzwalający energię i uwielbienie Najwyższego zostawi na pewno po sobie niezatarte wspomnienia. Przeczytaj relację oraz zobacz zdjęcia z tego jednego z ostatnich koncertów brytyjskiego zespołu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tkaa85 Pismak

|
Wysłany: 24.12.2008 11:41:12 Temat postu: |
|
|
zdjęcia super )
teraz żałuję że mnie tam nie było :/. |
|
Powrót do góry |
|
 |
april Nowy

|
Wysłany: 09.01.2009 11:16:51 Temat postu: |
|
|
No...a mi udało się tam dotrzeć i nie żałuję tych 60 dych:) warto było...Przed koncertem Delirious występował zespół TGD, śpiewali utwory z ich najnowszej płyty, no i parę "szlagierów", które za każdym razem łapią za serducho:) No a potem panowie, elegancko ubrani z Anglii rozkręcili imprezę. Na telebimie teksty po polsku i angielsku, człowiek mógł zrozumieć co śpiewają i o co chodzi w tej muzyce. Było głośno i energetycznie, stałam blisko głośnika i w pewnym momencie myślałam, że mi serce wyskoczy, hehe Powiem tylko tyle, że niesamowite jest to, że przy rockowej muzyce można wielbić Boga, modlić się iże Duch Święty działa tak mocno...wyszłam jakaś przemieniona z tego koncertu, z radością w duszy, nadzieją i siłą by stawić czoła rzeczywistości, w której trzeba "break the silence" i mówić o Jezusie i nadziei...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tulipan Podglądacz

|
Wysłany: 21.02.2009 05:34:51 Temat postu: |
|
|
Co do koncertu to po prostu było super. Strasznie długo czekałem na Nich. Jedyny minus był ten , że Martin trochę mało mówił . On ma fajne teksty ak mówi o Bogu  _________________ I want to be a Jesus child  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|