Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Johnny777 Użytkownik

|
Wysłany: 20.07.2006 00:14:53 Temat postu: |
|
|
A teraz tak dla odmiany jestem w fatalnym nastroju.....;(
Bo nie dość że Juve ma kłopoty, to jeszcze - co ważniejsze - prawdopodobnie zabraknie mnie na koncercie w Chorzowie....
Ja to mam przewalone....  _________________ WITA FRAKCJA RUDZKA!!! - Obrońcy pingwinów...;-P |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 20.07.2006 10:55:11 Temat postu: |
|
|
Głowa do góry Juve z tego wyjdzie MUSI.
A co do koncertu to terminy faktycznie musisz zacząć uzgadnaić z Chili  _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
Solo le pido a Dios Que la guerra no me sea indiferente
Seulement je demande à Dieu Que la guerre il ne s'est pas indifférent |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 03.08.2006 17:46:11 Temat postu: |
|
|
To tak... Na początek. Bardzo dziękuje Heli i Rafałowi. Za życzenia i śliczne prezenty z ponidziałku, ale przede wszystkim za pamięć ;* .... Byłam bardzo wzruszona i aż się popłakałam. Do dnia dzisiejszego nie wiem co napisać. Więc napisze jak sie pozbieram Jeszcze raz dzięki ;* _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 19.08.2006 22:44:51 Temat postu: |
|
|
Tu nie ma własciwie odpowiedniego tematu, ale któryś trzeba wybrać Co prawda to dopiero za 15 minut ale juz moge składac ? Nie widze sprzeciwu ;] WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JOHNNY'EGO777 ! Dużo zdrowia, uśmiechu na twarzy, sukcesów w pracy, chili koncertów dopasowanych do Twojego rozkładu jazdy błogosławienstwa Bożego i spełnienia najskrytszych marzeń  _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
|
Powrót do góry |
|
 |
|