Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jonasz777 Użytkownik

|
Wysłany: 05.06.2005 10:53:10 Temat postu: Naprawde warto zobaczyc... |
|
|
Jest temacik z muza, teraz temacik z dobrymi rzeczami wartymi zobaczenia:)
http://www.neshamah.com/index1.htm do sciagniecia dwa dobre videa Neshamah
http://www.victoryrecords.com/StartFrameset.asp sporo rzeczy do sciagniecia... ale najwazniejsze ze jest video comeback kid i sinai beach:)
Wiem ze po necie krazy tez video Winter Solstice, gdybyscie znali namiary to dajcie znac plis.
Pozdrawiam. Godbless. Jose Mariano _________________ "Każdy powinien zapaść się w głąb własnej duszy i rozrosnąć się w niej,a nastepnie unicestwić to, co - jak mniemam - każe mu niszczyć innych. Bądźmy przekonani o tym, że każdy atom nienawiści, który dokładamy światu, czyni go jeszcze bardziej brutalnym niż jest." |
|
Powrót do góry |
|
 |
soway Użytkownik

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kayin Pismak

|
Wysłany: 19.04.2006 13:34:15 Temat postu: |
|
|
Underground Church
Antidemon - Apodrecida
Wszystko co warto obejrzeć prócz teledysków, jako, że temat taki już istnieje, będę wrzucał tutaj. _________________ Gdy usłyszałem jego głos na zawsze pragnę wielbić Go
błogosławiony zawsze bądź Panie mój
|
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 19.04.2006 19:50:26 Temat postu: |
|
|
Antidemon dają czadu, szkoda że jakość dźwiękowa materiału nie najlepsza. Comeback Kid to zdecydowanie nie dla mnie a Sinai to co dają zrzucić już mam.
Wciąż szukam klipu Sinai Beach - To The Church, chodzi mi o taki adress który umożliwia zaciągnięcie wyżej wymienionego video. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kayin Pismak

|
Wysłany: 12.05.2006 17:08:09 Temat postu: |
|
|
Screams of Chaos
Podobno chrześcijanie... w każdym razie warto zobaczyć i posłuchac.  _________________ Gdy usłyszałem jego głos na zawsze pragnę wielbić Go
|
|
Powrót do góry |
|
 |
clmarek Użytkownik

|
Wysłany: 15.05.2006 07:42:46 Temat postu: |
|
|
Kayin napisał: | Screams of Chaos
Podobno chrześcijanie... w każdym razie warto zobaczyć i posłuchac.  |
Czemu podobno?
Z tego co pamietam to ich teksty sa dosc dobitne.
A z klipu najbardziej mi sie podoba koszlulka gitarzysty (scrolls of the megilloth) Reszta biedna... Miecze, las, gitary elektryczne (w lesie, he he he). Prawie tak dobre jak ktores tam klipy mortification gdzie tez sobie chlopaki na swiezym powietrzu bez pradu grali  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kayin Pismak

|
Wysłany: 15.05.2006 15:27:41 Temat postu: |
|
|
clmarek napisał: | Kayin napisał: | Screams of Chaos
Podobno chrześcijanie... w każdym razie warto zobaczyć i posłuchac.  |
Czemu podobno?
Z tego co pamietam to ich teksty sa dosc dobitne.
A z klipu najbardziej mi sie podoba koszlulka gitarzysty (scrolls of the megilloth) Reszta biedna... Miecze, las, gitary elektryczne (w lesie, he he he). Prawie tak dobre jak ktores tam klipy mortification gdzie tez sobie chlopaki na swiezym powietrzu bez pradu grali  |
Nie słyszałem ich albumu (bo wydali jeden, prawda?) Genetic War.
Tekstów nie moge znaleźć, a z pobieżnej oceny nie jestem pewien czy to chrześcijański zespół... Natomiast sam klip mi się podoba, a jeszcze bardziej utwór. Wiesz może jaki jest jego tytuł?  _________________ Gdy usłyszałem jego głos na zawsze pragnę wielbić Go
|
|
Powrót do góry |
|
 |
clmarek Użytkownik

|
Wysłany: 18.05.2006 09:33:57 Temat postu: |
|
|
Tak wydali jeden album. Utworek nazywa sie "A Conquering Force" i na plycie jest troche dluzszy, bardziej urozmaicony. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kayin Pismak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Inprovizium Nowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kayin Pismak

|
Wysłany: 12.07.2006 18:14:34 Temat postu: |
|
|
Chyba jednak post pasuje do tematu Naprawdę warto posłuchać... , bo póki co na stronie obejrzeć Was nie można .
Mimo to dzięki za linka. Niedługo się wypowiem w kwestii Waszego grania. _________________ Gdy usłyszałem jego głos na zawsze pragnę wielbić Go
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kayin Pismak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Inprovizium Nowy

|
Wysłany: 13.07.2006 17:13:47 Temat postu: |
|
|
Właśnie, sorki za pomyłkę tematów, ale jestem początkującym forumowiczem i proszę o przymykanie oczu narazie na moje posty No i dzięki za zainteresowanie się nasza kapelką Mam nadzieje, że niedługo będą fotki i będzie można nas obejrzeć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
rudi Użytkownik

|
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 13.09.2006 23:21:49 Temat postu: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=E69KdbCY1vg
pierwszy unblackowy polski klip - jesli sie nie myle. Prezentowne techniki dosc proste i niestety wiekszosc materialu oparte na zdjeciach ale daje rade. Ponadto muzyczka calkiem calkiem. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|