Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Johnny777 Użytkownik

|
Wysłany: 12.01.2006 12:25:41 Temat postu: |
|
|
mala_madzia napisał: | We frakcji rudzkiej są wszyscy Chilimaniacy z Rudy Śląskiej. Są 2 osoby z parafii św. Jana Tzn ja i Hela Trzy ze sw. Michała Archanioła i kilka z Józefa - jak sie cos nie zgadza to sorry Stała ekipa koncertowa Może dla tych kilku czy kilkunastu wiernych rudzkich fanów i kilkuset innych ze Śląska dałoby sie jakis koncercik zorganizowac :> :> :> |
Ekchm.....TRZY osoby
Co prawda słabo się udzielam na forum ale bywam na księdze gości i na konerty też przychodzę
Wreszcie udało mi się wpisac na mapkę!
Hela jest świadkiem że próbowałem wcześniej, ale udało się dopiero teraz  _________________ WITA FRAKCJA RUDZKA!!! - Obrońcy pingwinów...;-P |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 12.01.2006 20:40:16 Temat postu: |
|
|
A Janek Skleroza No to przepraszam i dodaje jeszcze Janka do frakcji rudzkiej. Biedak nie mógł być na Stróżach Poranka, bo ciężko pracował w komisji wyborczej i jakoś mi wyleciało z głowy. Jeszcze raz przepraszam :] _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
Solo le pido a Dios Que la guerra no me sea indiferente
Seulement je demande à Dieu Que la guerre il ne s'est pas indifférent |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 01.05.2006 17:04:04 Temat postu: |
|
|
no ładnie forum ruszyło po wczorajszym koncercie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
superHela Moderator [Chili My]
![Moderator [Chili My] Moderator [Chili My]](images/rank/6.gif)
|
Wysłany: 01.05.2006 17:55:48 Temat postu: |
|
|
Hehehehe widomo gdzie był koncert ;p A ja mam nadziej, ze nie tylko po koncertach nasze forum będzie takie aktywne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 01.05.2006 21:17:41 Temat postu: |
|
|
A widzieliście ten zapał na księdze gości? Dzisiaj rano się wpisałam i juz jestem prawie na samym dole strony Śląsk to miejsce, gdzie koncerty powiny być często - a Ralfa do nas zapraszamy  _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 01.05.2006 22:50:13 Temat postu: |
|
|
napiszcie petycje do PKP zeby bilety były do Was tańsze do bede jeździł i petycje do Chili żeby koncerty odbywały sie w plenerze :p |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 03.07.2006 23:58:27 Temat postu: |
|
|
ładnie nam sie forum ruszyło ostatnio ale...
cały czas brak nowych użytkowników :/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 04.07.2006 09:31:08 Temat postu: |
|
|
A pietrucha ? _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 04.07.2006 15:49:24 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Dołączył: 29 Cze 2003
|
więc nie wiem czy taki nowy
starszy od Ciebie i ode mnie
Nie ma takich nowych co by dużo pisali  |
|
Powrót do góry |
|
 |
superHela Moderator [Chili My]
![Moderator [Chili My] Moderator [Chili My]](images/rank/6.gif)
|
Wysłany: 01.08.2006 18:56:28 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, czy to mi sie zdaje tylko, czy nasze forum ostatnio troche podupadło. Ja wiem, że wakacje, wyjazdy, upały itd. ale w końcu chłopaki ostnio są w trasie i graja koncerty więc jest o czym pisać
dlatego ja proponuje wielki powrót forum Chili My mam nadzieje, że ktos do mnie dołączy bo tak sama z sobą pisac to niebardzo ....
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 01.08.2006 20:06:30 Temat postu: |
|
|
niedługo u Was koncert to będziecie miały o czym pisac |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 08.08.2006 22:54:18 Temat postu: |
|
|
niby tak narzekamy że nikt nie wchodzi na forum ale...rozejrzałem się tak po forum KDM to pokój Chili My zajmuje 3 miejsce pod względem napisanych postów. Przegrywamy tylko z ogólnymi pokojami. Ale to raczej nie powód do dumy...musimy sie ulepszać. Ale pewnie ta bierność na forum spowodowana jest wakacjami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 09.08.2006 19:33:44 Temat postu: |
|
|
Mnie sie wydaje osobiście, że właśnie w wakacje powinien być tu ogromny ruch. Bądź co bądź to pora koncertów i to w różnych zakątkach Polski i a tu troszke wieje hmmm pustką. W Chorzowie było tyle fanów. Byłam PEWNA, że się tu pojawi mnóstwo osób, ale chyba się przeliczyłam. Właśnie kupiłam tusz do drukarki Poczekam na koncert i podrukuje jakies kartki z adresem forum... Bo naprawde w trójkę to rozmowę konferencyjną na gadu można zrobić. _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 09.08.2006 19:49:20 Temat postu: |
|
|
mala_madzia napisał: | Mnie sie wydaje osobiście, że właśnie w wakacje powinien być tu ogromny ruch. Bądź co bądź to pora koncertów i to w różnych zakątkach Polski i a tu troszke wieje hmmm pustką. W Chorzowie było tyle fanów. Byłam PEWNA, że się tu pojawi mnóstwo osób, ale chyba się przeliczyłam. Właśnie kupiłam tusz do drukarki Poczekam na koncert i podrukuje jakies kartki z adresem forum... Bo naprawde w trójkę to rozmowę konferencyjną na gadu można zrobić. |
niby dobry pomysł ale...(pomarudze troche)
Jak Adaś mówi o stronie Chili to ludzie wchodzą i wpisują się do ksiegi. Wiec jak wchodzą na strone to też widzą forum. Tylko wpisać sie do KG jest łatwiej niż sie logować i pisac na forum. Ale teraz widac kto jest prawdziwym fanem. I nie pisze tego zeby pokazac ze my nimi jestesmy, tylko pobudzić ambicje tych, ktorzy sie nie logują.
Moze zamiast kartek z adresem forum,może lepiej poprosic Adasia zeby powiedział żeby ludzie sie logowali, powinni posłuchać tak jak słuchają żeby wpisywac sie do KG |
|
Powrót do góry |
|
 |
|