Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dionizy Nowy

|
Wysłany: 16.05.2006 07:48:34 Temat postu: Jak dodać zdjęcia do tego forum? |
|
|
chciałbym na forum zostawić choćby kilka zdjęć z ostatniego koncertu w Łodzi na "Baw się bez dopingu 2006", ale proszę o informacje, jak mogę to uczynić.
Tymczasem zapraszam na stronę:
http://wezel.salezjanie.pl/galerie/?id=67&n=1
tam znajdziecie kilka zdjęć z koncertu ... i nie tylko
pozdrawiam
Dionizy |
|
Powrót do góry |
|
 |
zasada Pismak

|
Wysłany: 16.05.2006 10:03:36 Temat postu: dwa oblicza pieknego Jakuba:: modified |
|
|
Adres html obrazka otacza sie tagami [img] z przodu i [/img] z tylu, ew. po wklejeniu adresu w okno wiadomosci, zaznaczamy go i klikamy na ikonke [Img] - druga od prawej w listwie ponad oknem.
Pozdrawiam x. Dionizego (bo chyba dobrze poznaje;)) _________________ Blaszony
Ostatnio zmieniony przez zasada dnia 17.05.2006 11:39:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 16.05.2006 14:13:23 Temat postu: |
|
|
po pierwsze - wystarczy sam link, zdjecia sami znajdziemy
po drugie - wchodze na forum Chili My i widze jakies zupełnie nieznane mi zdjęcia :/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dionizy Nowy

|
Wysłany: 16.05.2006 15:52:00 Temat postu: Pomyłka z sympatii do Triquetry |
|
|
pewnie...
Zasada zamieścił zdjęcia Podola z TriQuetry, który rozpoczynał koncert wieczorny. Późniejsze zdjęcia w galerii są już z koncertu ChiliMy.
Z tym tylko, że chciałbym zamieścić zdjęcia niepublikowane na stronie Węzła, a także z poprzedniego koncertu w Łodzi.
Może mi się to uda - narazie zdjęcia mam u siebie na kompie - wiec dlatego też prosiłem o pomoc i wskazówki jak dołączyć zdjęcie do wiadomości.
pozdrawiam
Dionizy (ks.) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 16.05.2006 19:44:53 Temat postu: |
|
|
oki,teraz rozumiem
tylko po co zdjęcia jakiegoś Podola na fofum Chili
i mam nadziele że zasada jak i Dionizy nie zostaną tymczasowymi członkami naszego forum a zagoszczą na dłuzej, że pojawili się jedynie na czas koncertu w Łodzi |
|
Powrót do góry |
|
 |
zasada Pismak

|
Wysłany: 17.05.2006 11:33:59 Temat postu: |
|
|
Ralf napisał: | oki,teraz rozumiem
tylko po co zdjęcia jakiegoś Podola na fofum Chili |
...hmmm...
Nie jakiegos a pieknego
Dobra - mowiac szczerze, nie zorientowalem sie ze pytanie padlo na forum ChM - [zobacz posty od ostatniej wizyty] a nie przez odnosnikki na glownej stronie forum sie dostalem, fotki juz podmieniam.
Nie zamierzam na stale pokazywac sie na ChM forum, bo propozycja "papryczek" mnie nie rusza i tyla.
x.Dionizy - nie ma mowy o umieszczeniu zdjecia z zasobow komputera na forum, bez uprzedniego powieszenia go w sieci. Czy to na stronie www, czy na specjalnych serwerach do przechowywania plikow graficznych -> ja polecam www.photobucket.com
Tzw. bless... _________________ Blaszony |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 17.05.2006 15:17:49 Temat postu: |
|
|
no,i od razu ten temat ładniej wygląda z fotką Chili  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dionizy Nowy

|
Wysłany: 18.05.2006 09:31:51 Temat postu: Tak więc dziękuję |
|
|
Teraz wykorzysztam mozliwosci jakie daje internet i niedlugo juz podziele sie zdjeciami z obu koncertow w Lodzi (w ubieglym roku i niedawny- majowy). Pozdrawiam serdecznie, a jesli chodzi o moja obecnosc na formum - to postaram sie zagladac tu czesciej.
Dionizy |
|
Powrót do góry |
|
 |
|