Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ba-ba Nowy
|
|
Powrót do góry |
|
|
A.O Pismak
|
|
Powrót do góry |
|
|
matan Użytkownik
|
Wysłany: 12.12.2006 03:30:03 Temat postu: |
|
|
ja natomiast polecam bardzo bardzo tym co lubią muz uwielbiającą (np Dona Pottera) rewelacyjny zespół z Łotwy - NEW Generation cd z roku 2000 i 20001 (tylko te dwie)
zespół tworzą nawróceni muzycy jazzowi i rockowi z Łotwy (jedni z najlepszych) a uwielbienie to prawdziwy duchowy CZAD !!!
połączenie praise & worship z elementami rocka jazzu i rapu
ten kościół prowadzi pastor Aleksiej Lediajew który jest też profesjonalnym muzykiem i kompozytorem
szukajcie NEW GENERATION z ŁOTWY
Drugą cd którą bardzo chce polecić to dla sympatyków Israela i tych brzmień cd - Mordochaj ben David & Chasydzi- LIVE (rewelacja)
Trzecią propozycją dla was z mego serca jest znakomita Słowacka grupa uwielbieniowa w trochę rockowym funkowym a zarazem balladowym zacięciu - TRETI DIEN
naprawde dużo radości i Ducha w tych produkcjach !!!!!!
mam tez jeszcze kilka bardzo ciekawych a mało znanych chrześcijańskich cd o których przy okazji...
dla mocno zainteresowanych moge wysłać np próbki po 2 utw z każdej cd a jesli się spodoba to poszukacie i kupicie oryginały w myśl przykazania - NIE KRADNIJ
mój adr
Matan Sumiński ul. Rynek 3m4
63-700 Krotoszyn
www.pomoc.kdm.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
A.O Pismak
|
Wysłany: 22.12.2007 04:34:14 Temat postu: |
|
|
INHALE EXHALE
Rewelacjea, wlasnie nabylem Solide State vol 7 i kawalek tego bandu tak mi utkwil w glowei ze musialem rozejrzec sie co to za zespol. Genialna metalowa mieszanka. Serwuja ciekawa fuzje metalcore i screamo/emo doprawiona elementami trashu. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
|
|