Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Johnny777 Użytkownik

|
Wysłany: 04.02.2006 01:39:52 Temat postu: |
|
|
mala_madzia napisał: | A Johny to też takiego avataru nie miał wczesniej (chyba) Też taki wesoły I też się ktoś do kogoś przytula Garfield to takie sympatyczne stworzonko, a mnie sie tak smutno kojarzy Może czas wyprzeć sie uprzedzen  |
A bo widzisz ja taki Garfieldomaniak jestem Zapytaj Heli to Ci potwierdzi
Avatar już taki mam od dłuzszego czasu musiałas niezauważyć.
Gafield nie może się źle kojarzyć!  _________________ WITA FRAKCJA RUDZKA!!! - Obrońcy pingwinów...;-P |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 04.02.2006 19:35:24 Temat postu: |
|
|
Ano, byłam z takim gościem na Garfieldzie w kinie i zostało mi to uprzedzenie Ale niedawno obrzjrzałam sama i Garfield to świetny gość i nie warto go kojarzyc z czyms smutnym ;P A avataru nie zauważyłam, bo rzadko wpadasz na forum, ale wierze Ci na słowo, że masz go już jakiś czas :] _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
Solo le pido a Dios Que la guerra no me sea indiferente
Seulement je demande à Dieu Que la guerre il ne s'est pas indifférent |
|
Powrót do góry |
|
 |
superHela Moderator [Chili My]
![Moderator [Chili My] Moderator [Chili My]](images/rank/6.gif)
|
Wysłany: 06.02.2006 19:56:52 Temat postu: |
|
|
Teraz ja troche ponażekam :/ Mam do was prośbę
NIe idzie mi sesja, znaczy sie mam z nią pewne kłopoty, a chciałabym zostać na tych studiach bo gdzie indziej to ja sie raczej nie widze.
Dlatego bardzo was prosze o modlitwe w intencji tej mojej sesji żeby jakoś ją zaliczyć
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 07.02.2006 14:50:49 Temat postu: |
|
|
A ja sie pomodlę, chociaż Cię nie wylosowałam :] (Hela, Ty wiesz o co mi chodzi ) Nie martw się - Wszystko będzie dobrze A jutro jedziemy na Rocky'ego to już potem wszystko się na pewno uda A co do modlitwy, to nieprawda, że proszona nie działa Więc Ralf nie narzekaj, tylko się módl o szczęście dla Heli  _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 14.02.2006 22:35:58 Temat postu: |
|
|
mala_madzia napisał: | Więc Ralf nie narzekaj, tylko się módl o szczęście dla Heli  |
ja pierwszy się pomodliłem
więc wiesz ... ;P
a ja proponuje modlitwe za... Madzie (tą ponad tym postem ) gdyż jutro ma egzamin ... jakiś :/ niewiem jaki ale z pewnością się jej przyda nasza pomoc
sorry ze tak późno ale napisałem najszybciej jak mogłem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 17.02.2006 07:30:38 Temat postu: |
|
|
Bardzo dziękuje Rafałku za modlitwę Nie poszło mi najgorzej na tym egzaminie gimnazjalnym. To twoja zasługa :> ? Jak dostane wyniki to pogadamy  _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 18.02.2006 20:17:23 Temat postu: |
|
|
nie moja a nasza zasługa (forumowa ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 24.02.2006 15:15:26 Temat postu: |
|
|
Wiec bardzo dziekuje całej ekipie forumowej Za wstawiennictwo Nawet jesli sie nie modliliscie, to zupełnie inaczej sie zyje ze swiadomoscia, ze ktos sie za Ciebie modli Prawda :> ? _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 26.02.2006 22:02:39 Temat postu: |
|
|
mala_madzia napisał: | zupełnie inaczej sie zyje ze swiadomoscia, ze ktos sie za Ciebie modli Prawda :> ? |
ale musisz mieć tą swiadomośc bo często się zdarza że ktoś sie modli za Ciebie a Ty nawet o tym nie wiesz
zdałas?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bunny Podglądacz

|
Wysłany: 28.02.2006 15:17:42 Temat postu: |
|
|
A gdzie są moje posty...  _________________ Tu i teraz jesteś wolny, tu i teraz bądź i żyj... |
|
Powrót do góry |
|
 |
superHela Moderator [Chili My]
![Moderator [Chili My] Moderator [Chili My]](images/rank/6.gif)
|
Wysłany: 28.02.2006 21:39:15 Temat postu: |
|
|
Jakie posty???? Ja nic nie widziałam, ale może ślepne po prostu (w moim wieku to normalne heheheeh). Nie przypominam sobie żebym coś kasowała ..... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 01.03.2006 15:44:38 Temat postu: |
|
|
Bunny napisał: | A gdzie są moje posty...  | z forum ostatnio dziwne rzeczy sie działy :/
pewnie mają jakąś kopie zapasową ale pewnie aqrat napisałeś miedzy jednym zapisywaniem forum a jego padnieciem wiec został stracony. :p |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 02.03.2006 07:48:55 Temat postu: |
|
|
Biedna Bunny...
Co do egzaminow zdałam je całkiem nie najgorzej i nawet jestem zadowolona :] A to sie u mnie rzadko zdarza. Więc jeszcze raz dziękuje za modlitwę :* _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 02.03.2006 16:18:59 Temat postu: |
|
|
mala_madzia napisał: | Jak dostane wyniki to pogadamy  |
więc czekam :p |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 04.05.2006 05:45:36 Temat postu: |
|
|
O... zupełnie o tym zapomniałam Poszlo całkiem całkiem, więc jeszcze raz dziękuje
A teraz mój problem... Jako że wszyscy tu są starsi, to może mi pomogą. Czeka mnie w tym roku Sakrament Bierzmowania. Wiąże się z tym wiele ważnych spraw, m.in wybór patrona. Nie chodzi mi o to, że macie mi go wybierać. Szczerze mówiąc już wybrałam po całym dniu czytania życiorysów. Jak sprawić, żeby moi rówieśnicy zmądrzeli i nie wybierali takich dziwacznych imion, nie znając patrona. Coraz więcej jest dziewczyn, których patronką jest św. Ita, św. Anastazja, św. Julita, św. Laura. U chłopców z kolei bardzo powszechny jest św. Kwadrat.... Wątpie, że kogoś zafascynował jego życiorys skoro nie wiedzą kim św. Kwadrat był. Da się coś z tym zrobić ? Może bierzmowanie powinno być później ? Z tego co wiem Hela chyba miała jeszcze wcześniej, prawda ? _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
|
Powrót do góry |
|
 |
|