Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Andy W. Pismak

|
Wysłany: 01.09.2004 00:13:23 Temat postu: [ocena]Andy W. - reaktywacja |
|
|
ruszyła moja nowa stronka w kdm'ie. jest jeszcze ciągle w fazie dopracowywania i brakuje je par ważnych elementów. proszę o uwagi
http://andyw.kdm.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nikodem Pismak

|
Wysłany: 01.09.2004 08:53:11 Temat postu: |
|
|
no niezla bylem wczoraj Zupelnie jakbym matrixa ogladal Dla mnie moze byc _________________ ...nie idz ta droga, szeroka droga, ktora ida wszyscy...
bleeeeeeeeee hehehe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Andy W. Pismak

|
Wysłany: 06.09.2004 22:25:03 Temat postu: |
|
|
hej!
dzięx Nikodem. chodziło mi właśnie o taki wyglą jak na starych komputerach. miałem kiedyś atari 1040 ST (kultowa maszyna do muzy) - do gierek używałem "zielonego" monitora.
ale prawdę mówiąc liczyłem na jakieś krytyczne uwagi. one tylko mi pomogą. bo często jest tak że od swej strony nie widzę co jest u mnie nie tak (znana przypowieśc o żdźble i belce...) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nikodem Pismak

|
Wysłany: 07.09.2004 20:13:57 Temat postu: |
|
|
tak naprawde mi sie podoba. przydaly by sie jeszcze moze troche wiecej jakis fotek  _________________ ...nie idz ta droga, szeroka droga, ktora ida wszyscy...
bleeeeeeeeee hehehe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mazi Użytkownik

|
Wysłany: 28.09.2004 22:16:17 Temat postu: |
|
|
Mi się nie podoba, klimatowe to może i jest, ale np. kolor czcionki troszkę razi(szczególnie w nocy ) no i jak już się czepiam to jak jest na głównej stronie w tle twoje zdjęcie troszkę obrobione to może i w innych działach poeksperymentować z czymś takim? zawsze to ciekawiej - to samo można zresztą zrobić z lewą ramką tam gdzie jest menu. Może warto się zastanowić nad księgą gości ?.
Ogólnie chyba trafiłeś na mój zły dzień ale na pewno plusem jest to, że sam zrobiłeś sobie stronkę
Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Andy W. Pismak

|
Wysłany: 03.10.2004 22:25:58 Temat postu: |
|
|
dzięx Mazi
nie wpadłem NATo bo zawsze mam włączoną lampkę i nigdy nie siedzę przy kompie całkiem po ciemku... a co do tych róźnycgh elementów o których wspominałeś to oczywiście! będę je sukcesywnie uruchamiał...
pax vobiscum |
|
Powrót do góry |
|
 |
|