Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Night wish Użytkownik

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Bukken Pismak

|
Wysłany: 14.12.2012 19:15:38 Temat postu: |
|
|
W Polsce się słucha głównie Armia, Tymoteusz, Houk, no i Luxtorpeda ostatnio..
Są fora anglojęzyczne, np cblackmetal.proboards.com. Dobra okazja i sposób żeby podszlifować angielski. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bukken Pismak

|
Wysłany: 28.12.2012 17:13:29 Temat postu: |
|
|
Nowy Antestor jest naprawdę dobry. Nowa płyta jest dużo lepsza od poprzedniej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Night wish Użytkownik

|
Wysłany: 24.02.2013 18:17:03 Temat postu: |
|
|
Antestor odwalił kawał dobrej roboty, to fakt. Chociaż mnie osobiście irytują te wstawki czystych wokali (na szczęście sporadyczne) w takiej dziwnej, jak dla mnie trochę metalcore'owej, konwencji.. nie wiem czy to słuszne porównanie, ale takie mam wrażenie. Jednakże cały krążek bardzo klimatyczny i czuć, że jest to Antestor. Wydaje mi się nawet, że atmosferą ten krążek trochę przypomina "The Forsaken". Ciekawe czy chłopaki szykują jakieś koncerty.. jak na razie na ich stronie ciągłe "coming soon", a aktualizacja Myspace miała miejsce chyba dosyć dawno temu.. jedyne źródło informacji od zespołu to teraz tylko Facebook.
A tak na marginesie. Pierwszy (chyba... ) oficjalny teledysk Antestor, zrealizowany do utworu "Unchained": http://www.youtube.com/watch?v=hnuqgKhPpag . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bukken Pismak

|
Wysłany: 26.02.2013 01:35:53 Temat postu: |
|
|
Koncertują i zbierają niezły łomot od przeciwników krzyża z Ameryki Połódniowej - bo właśnie tam rozpoczęli trasę po wydaniu Omen. Źródło: http://untombed.com/archives/7672 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Night wish Użytkownik

|
Wysłany: 28.02.2013 06:27:34 Temat postu: |
|
|
Niesamowite, że taka agresja jeszcze siedzi w ludziach.. w Norwegii wszystko się już chyba uspokoiło, a w Ameryce Południowej widać nadal inspirują się ludźmi pokroju Vikernesa.. słyszałem też, że kiedyś po koncercie Marduk w Argentynie bodajże zabito katolickiego księdza. Jak widać kraje Ameryki Płd. generują skrajne emocje. Chociaż lepiej, aby wykorzystywali swoją energię na rzeczy, które możemy oglądać np. na dvd Megadeth z Buenos Aires.. niesamowita publiczność. Powracając do głównego wątku, może Antestor zawita kiedyś do Polski? |
|
Powrót do góry |
|
 |
bassy Użytkownik

|
Wysłany: 28.03.2013 17:03:54 Temat postu: |
|
|
Wówczas biorę urlop albo idę na emeryturę, żeby zdążyć na koncert
A odnośnie wstawek wokalowych to też mi tak sobie pasują ale...........za to jk nowym znajomym puszczam muzę to przynajmniej słyszą zwykły vocal
Dajcie linka do jakiegoś dobrego skepu kupiłbym tę płytkę i może jakąś fajną koszulkę tak na imprę do teściowej akurat . Kiedyś polowałem na longsleeve Forsaken ale nie upolowałem _________________ Pozdrawiam!
Bassy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Night wish Użytkownik

|
|
Powrót do góry |
|
 |
bassy Użytkownik

|
Wysłany: 03.04.2013 23:57:36 Temat postu: |
|
|
W nordic i tak cena newiele mniejsza przeliczając na zlotówki, dopiero przy 5 płytach byłaby różnica, a jeszcze przesyłka może cła nie dowalą.
Zastanowie się bo i Living Sacrifice i parę innych nabyłoby się )))
Z Norwegii chyba przesyłka niedroga _________________ Pozdrawiam!
Bassy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Seyrit Podglądacz

|
Wysłany: 11.07.2013 14:58:49 Temat postu: |
|
|
Antestor pisze materiał na nowy album  |
|