Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Spaniel Admin Forum

|
Wysłany: 07.03.2011 10:53:32 Temat postu: Debiutancki album The Messis |
|
|
Zespół The Messis właśnie wydał swój debiutancki album "Smak wieczności". Formacja istnieje od trzech lat, ale finałowy skład ukształtował się w grudniu 2009 roku. Pierwsze utwory, to oczywiście covery mniej lub bardziej znanych wykonawców polskich oraz zagranicznych, poruszających się w nurcie muzyki chrześcijańskiej. Zespół ciągle poszukuje swego brzmienia oraz miejsca w szeroko rozumianym pojęciu muzyki rockowej. Zapraszamy do posłuchania utworów na stronie: http://www.themessis.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
kolo Gość
|
Wysłany: 07.03.2011 14:49:03 Temat postu: muza |
|
|
no , całkiem nie źle:)
powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
grzesio Gość
|
Wysłany: 07.03.2011 18:30:52 Temat postu: |
|
|
pamiętam was z Kęt , ale była jazda!!!
mam nadzieję ,że przyjedziecie znowu w tym roku?
płytka jest extra! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maniek Gość
|
Wysłany: 07.03.2011 20:29:45 Temat postu: pytanko |
|
|
Witam was,,muzyczka dobra,może spotkamy się na jakimś wspólnym graniu,ale mam jedno pytanko i mam nadzieję,że się nie obrazicie bo nie o to mi chodzi.Sam gram od lat w w kilku projektach chrześcijańskich, na gitarze,brałem udział w wielu nagraniach płyt i dlatego często odwiedzam KDM by poszukać nowości.W taki sposób doszedłem do waszego zespołu i odwiedziłem waszą stronkę i facebooka i zabrakło mi informacji na temat waszych relacji z Jezusem,świadectwa itp,tylko promocja płyty ,kup płyte itp,,taki trochę marketing.Nie osądzam was,broń Boże,tylko pytam,bo skoro macie na sercu nieść przesłanie ewangelii a muzyka ma być takim narzędziem,to tego mi zabrakło,,was w tym wszystkim,jak to mówią "LEPSZY WŁASNY PRZYKŁAD NIŻ NAJLEPSZY WYKŁAD".pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
jack Gość
|
Wysłany: 08.03.2011 18:21:35 Temat postu: |
|
|
kupiłem , posłuchałem i ......bardzo ciekawy , zachęcający , jasny a przy tym pozostawiający wolny wybór słuchaczowi do samego końca.
Efekt na końcu jest mega!
Oby jak najwięcej ludzi zdążyło dobiec do drzwi zanim................
Czekam na koncerty:)
powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|