Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Spaniel Admin Forum

|
Wysłany: 25.02.2011 08:40:36 Temat postu: Nowy Teledysk zespołu ELOHIM |
|
|
"Co kontroluje Ciebie?" - to tytuł najnowszej piosenki zespołu ELOHIM. Jest to cover utworu "Killing in the Name" legendarnej grupy Rage Against The Machine, z autorskim tekstem Romana Horodyckiego, wokalisty ELOHIM. Piosenka jest próbą uświadomienia młodym ludziom, jak często poddajemy się kontroli rzeczy szkodliwych i zniewalających. Tekst piosenki jest skierowany do osób zbuntowanych, dlatego też jest wykonany ich językiem. Pragnieniem chłopaków z ELOHIM jest, aby młodzi ludzie nie poddawali się zniewalającym siłom zła. Muzyka w klipie została nagrana NA ŻYWO, a sam wideoklip został nakręcony na pięć kamer. TELEDYSK LIVE można obejrzeć tutaj. Inne piosenki ELOHIMu Grupy na www.elohim.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Perez Gość
|
Wysłany: 28.02.2011 09:59:37 Temat postu: |
|
|
Ja już nie rozumiem Elohim, nie nadążam. Gdzie ten hip-hopowy uwielbieniowy styl? Teraz widzę robienie pod publiczkę. Płyta - pomieszanie z poplątaniem styli, ten teledysk, to też z kosmosu. Jak chcą iść w tym kierunku to przynajmniej niech coś swojego zaprezentują. Ja odpadam, bo było fajnie a robi się jakaś rewolucja - tylko co ze starymi fanami? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 28.02.2011 11:46:15 Temat postu: |
|
|
Pod publikę? Nie... No co Ty. Po prostu robią co chcą. Mi teledysk się podoba |
|
Powrót do góry |