Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Master Użytkownik

|
Wysłany: 21.04.2010 15:45:40 Temat postu: |
|
|
okładka nawet ładna
czekam na zawartość wewnątrz. od kiedy można zamawiać płytę? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zawilec Pismak

|
Wysłany: 23.04.2010 08:29:27 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Master 21.04.2010 15:45:40
okładka nawet ładna
A dziękować
Zarówno środek oprawy graficznej jak i zawartość muzyczna kończą się pichcić - powoli dobiegają końca miksy i przyjdzie pora na mastering.
Co do pytań kiedy, od kiedy i za ile - trudno mi powiedzieć. Płyta ukaże się pod szyldem ARS MUNDI i powinna być dostępna w Empikach  _________________ Pozdrawiam, Zawilec
Strona zespołu: www.pospolite.ruszenie.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zawilec Pismak

|
Wysłany: 06.06.2010 20:55:15 Temat postu: |
|
|
Master napisał: | okładka nawet ładna
Ups....
Trochę się to opóźniło - album „In Via” NAJWCZEŚNIEJ pod koniec czerwca bądź tez na początku lipca będzie dostępny w sieciach EMPIK i MEDIA MARKT dzięki dystrybucji firmy FONOGRAFIKA.
Jeśli chcesz nabyć CD teraz, skontaktuj się z zespołem: illuminandi.management@gmail.com
Sklepy, dystrybucje oraz hurtownie mogą już teraz zamawiać album bezpośrednio u wydawcy: arsmundi@poczta.onet.pl
O album można też powoli pytać w nastepujących miejscach:
Paganini
Mocneramie
(sklep@mocneramie.com.pl)
Foreshadow / OMNIO.pl
---
Cóż, kapela ma nowego menago, który jest na miejscu, więc może poświęcić temu więcej czasu, ale nie zaszkodzi zasygnalizować, że zarówno strona jak i profil MySpace są już odświeżone pod kątem nowej płyty i zapraszają do odwiedzin
Lista utworów:
Intro
the Promise
Poczekalnia
Cela
Wejdź
Interludium
Reborn
Illumina Tenebras Meas
W drodze
…i o tym drugim…
a Blessing
Dwa z nich są nawet w całości do odsłuchania na stronie MySpace - “W drodze” oraz "The Promise". http://www.myspace.com/illuminandi _________________ Pozdrawiam, Zawilec
|
Powrót do góry |
|
 |
Night wish Użytkownik

|
Wysłany: 08.06.2010 20:04:33 Temat postu: |
|
|
Utwory "W drodze"(szczególnie początek) i "The promise" są naprawdę świetne! moje gratulacje! czuje się w tym taką fajną skoczną, folkową a'la Korpiklaani nutkę trzeba będzie zakupić płytkę
Mam jeszcze takie pytanko, w jakim stroju nagrywaliścię swoją płytkę i poprzednią ep - kę?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Master Użytkownik

|
Wysłany: 27.07.2010 09:11:47 Temat postu: |
|
|
zakupiłem płytę, brzmi naprawdę dobrze (a nawet lepiej niż dobrze). Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia - to chyba już czas zamówić/zakupić płytkę, bo naprawdę warto. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zawilec Pismak

|
Wysłany: 12.01.2011 22:30:13 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Trwa plebiscyt na najlepszą płytę wydaną przez podkarpackiego wykonawcę w ubiegłym roku. 5.01 jury ogłosiło nominacje “Nagrody muzycznej Polskiego Radia Rzeszów – Werbel 2010″.
Plebiscyt ma dwie główne nagrody: przyznawana przez jury Statuetka Werbel 2010 oraz nagroda słuchaczy Polskiego Radia Rzeszów. Głosować można wysyłając SMS o treści
WERBEL.ILLUMINANDI na numer 71601
koszt 1,23 PLN (z VAT)
Wyniki można śledzić tu:
http://www.radio.rzeszow.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=4573&Itemid=131
Głosować można do 31 stycznia
Liczymy na Wasze wsparcie!
Jan |
_________________ Pozdrawiam, Zawilec
|
Powrót do góry |
|
 |
|