Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sokad Użytkownik

|
Wysłany: 21.01.2010 11:39:50 Temat postu: SPIRIT FILLED HARDCORE PUNK GATHERING 2010 |
|
|
Achtung!Jest wielce prawdopodobne że kolejny zlot ekipy SxF może odbyć się w okolicach Bieszczad w sierpniu...i być może zagra kilka fajnych kapel! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mike Pismak

|
Wysłany: 23.01.2010 11:52:31 Temat postu: |
|
|
czad! czekamy na dalsze info:) GBY'all! _________________ Oh, Jesus Christ...
I seek Thy Divine wisdom,
I bow before Thy advice...
May Thy hand lead a wavering heart
May Thy word be a torch on my path... |
|
Powrót do góry |
|
 |
nocnik Użytkownik

|
Wysłany: 23.07.2010 11:57:54 Temat postu: |
|
|
Ej, już prawie wyżej wymieniany sierpień 2010, a ja to dopiero teraz przeczytałem i się podjarałem. Ma ktoś jakieś informacje na temat tego festiwalu? Gdzie, kiedy, ile kosztuje, kto gra itd? _________________ Błogosławiony umysł zbyt ciasny na wątpliwości... |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 23.07.2010 22:40:53 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że w związku z sierpniową trasą NLM w Polsce lepiej zrobić to we wrześniu. Jestem także za Olesnem zamiast Bieszczad- dla Polskich kapel na pewno to bliżej... Fajnie jakby Zeal mógł zagrać swój debiut :-] _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
sokad Użytkownik

|
Wysłany: 25.07.2010 11:18:12 Temat postu: |
|
|
niestety, SPIRIT FILLED GATHERING 2010- weekendowy(piątek wieczorem-niedziela rano) zlot polskiej ekipy HC/punk wierzacej w Boga,przekładamy na jesień(pażdz-list.),dokładnie tak jak w tamtym roku.Miejsce: Olesno(okolice Opola)-wiem,wiem,nie każdy będzie miał blisko,ale impreza w założeniu ma być objazdowa,więc w tym roku spotkamy się w Oleśnie,u naszego gościnnego koleżki Wojtka"Sarmata".Z gości wstępnie zapowiada się pastor wspólnoty The Bridge Community -punkowiec z US,mieszkający w Londynie-Rob Schellert( możliwe że będzie głównym mówcą)...Z kapel zagrają nasi - xHope Against Hopex plus inni...
w programie jak zwykle : rozmowy,dyskusje,wymiana poglądów,łorszip,kino(DJ Bodix:)...
z racji udziału kapel,pewnie ciutkę podniesiemy opłatę.Szczegóły wkrótce!
adam
PS.czekam na pomysły - sokad@go2.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|