Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
StasiuX Moderator[Metal]
![<font color=gren>Moderator[Metal]</font> <font color=gren>Moderator[Metal]</font>](images/rank/6.gif)

|
Wysłany: 29.08.2008 13:56:42 Temat postu: Narnia |
|
|
Nie wiem czy wiecie, ale Szwecki zespół Narnia zmienił wokalistę (!). Nowy frontman to Germán Pascual.
Jego profil na MySpace:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=368903742
Koleś wydaje się być OK, dobrze mu z oczu patrzy i vocal ma też fajny . Zobaczymy jak się popisze na nowym albumie Narni.
BTW
Christian Rivel odszedł z Narni na własne życzenie (problemy rodzinne).
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 29.08.2008 18:20:10 Temat postu: |
|
|
Wiemy... no przynajmniej ja wiem. Podawali na myspacu juz dobre dwa miesiace temu ze Christain Rivel odchodzi z Narni, to ze wskoczy ktos nowy bylo kwestia czasu.
btw. w oficjalnym liscie Christian nic nie wspominal o jakis problemach rodzinnych. Stwierdzil poprostu, ze Narnia wymaga zbyt duzego poswiecenia czasu a on jest zaangazowany w inne projekty i nie chce az tak duzo koncertowac moze i bylo cos ze wiecej czasu dla rodziny ale zeby odrazu problemy... to jakis nowy news.
Pewne te info? _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
StasiuX Moderator[Metal]
![<font color=gren>Moderator[Metal]</font> <font color=gren>Moderator[Metal]</font>](images/rank/6.gif)

|
Wysłany: 29.08.2008 21:03:30 Temat postu: |
|
|
No ja wyczytałem, że jest świeżo po rozwodzie, więc wesoło nie jest. Wycofał się z Narni, bo to żadne świadectwo i fakt ten mógłby wzbudzać jakieś zamieszanie wśród fanów.
http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_Liljegren |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 30.08.2008 10:56:32 Temat postu: |
|
|
O tego nie wiedzialem. No ale to by sie w sumie zgadzalo bo i nazwa wytworni od bodajze 2010 ma byc inna a do tego czasu bedzie podwojna, tj CM Sweden/Rivel Records
Cuz mowic niedobrze sie dzieje. To jakas plaga ostatnio. Wczesniej Christian Rivel a nie tak dawno temu Todd Bentley... Nie wiem czemy ludzie tak poteznie prez Boga uzywani pozwalaja tak diablu motac w swym zyciu.
Christiana widzialem chaba parokrotnie podczas konferencji w Livest Ord w Uppsali i rzeczywiscie wygladal jakby mu bylo ciezko ale myslalem, ze zmaga sie z choroba jakas. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
StasiuX Moderator[Metal]

|
Wysłany: 30.08.2008 13:24:46 Temat postu: |
|
|
A.O napisał: | O tego nie wiedzialem. No ale to by sie w sumie zgadzalo bo i nazwa wytworni od bodajze 2010 ma byc inna a do tego czasu bedzie podwojna, tj CM Sweden/Rivel Records
Cuz mowic niedobrze sie dzieje. To jakas plaga ostatnio. Wczesniej Christian Rivel a nie tak dawno temu Todd Bentley... Nie wiem czemy ludzie tak poteznie prez Boga uzywani pozwalaja tak diablu motac w swym zyciu.
Christiana widzialem chaba parokrotnie podczas konferencji w Livest Ord w Uppsali i rzeczywiscie wygladal jakby mu bylo ciezko ale myslalem, ze zmaga sie z choroba jakas. |
W sumie to nie wiadomo, czy w przypadku Christiana to jego wina. Może jego żona nie rozumiała tego co robi. No nie wiem, jakkolwiek przykre i życzę mu żeby wszystko się ułożyło.
Co do Toda Bentleya to też byłem w szoku, że jest tam jakieś "zachwianie". Diabeł wytacza swoje działa. Trzeba się trzymać blisko Boga. |
|
Powrót do góry |
|
 |
clmarek Użytkownik

|
Wysłany: 30.08.2008 14:30:05 Temat postu: |
|
|
FYI - to już napewno trzeci, jeśli nie czwarty rozwód Christiana.
Szkoda że facet nie może sobie życia ułożyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
StasiuX Moderator[Metal]

|
Wysłany: 30.08.2008 15:34:54 Temat postu: |
|
|
clmarek napisał: | FYI - to już napewno trzeci, jeśli nie czwarty rozwód Christiana.
Szkoda że facet nie może sobie życia ułożyć. |
No to przykre bardzo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|