Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Grzecho Admin Forum

|
Wysłany: 14.02.2008 21:34:26 Temat postu: Premiera MaxiSingla "Umieram" BrokenReed |
|
|
„Śmierć, która dała życie...
Pasja, która pokazała prawdziwy cel i sens...”
Singiel „Umieram” – najświeższa produkcja formacji BrokenReed, to bezkompromisowe dźwięki i przesłanie, obok którego nie da się przejść obojętnie.
Zapraszamy na nową stronę zespołu BrokenReed pod niezmienionym adresem www.BrokenReed.kdm.pl, gdzie możecie odsłuchać najnowszy singiel zespołu oraz dowiedzieć się gdzie zagrają najbliższe koncerty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mcfunthomas Pismak

|
Wysłany: 15.02.2008 21:33:00 Temat postu: |
|
|
nawet ciekawe. Choć coś mi się wydaje, że BRZMIENIEM I WOKALEM przypomina mi PNEUME.  _________________ "I poznacie prawdę a prawda was wyzwoli" - Jezus |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grzecho Admin Forum

|
Wysłany: 20.02.2008 16:32:59 Temat postu: |
|
|
mcfunthomas napisał: | nawet ciekawe. Choć coś mi się wydaje, że BRZMIENIEM I WOKALEM przypomina mi PNEUME.  |
z Pneuma mi sie to nie kojarzy, ale przypomne, ze zagrali oni kiedys koncert w Twoim rodzinnym miescie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mcfunthomas Pismak

|
Wysłany: 22.02.2008 23:16:42 Temat postu: |
|
|
Grzecho napisał: | ...ale przypomne, ze zagrali oni kiedys koncert w Twoim rodzinnym miescie  | BrokenReed? Nie kojarzę. Pewnie to moja skleroza...  _________________ "I poznacie prawdę a prawda was wyzwoli" - Jezus |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grzecho Admin Forum

|
Wysłany: 23.02.2008 17:27:22 Temat postu: |
|
|
mcfunthomas napisał: | Grzecho napisał: | ...ale przypomne, ze zagrali oni kiedys koncert w Twoim rodzinnym miescie  | BrokenReed? Nie kojarzę. Pewnie to moja skleroza...  |
nie to nie skleroza, tylko oni nazwe zmienili z "Pytki Doś" |
|
Powrót do góry |
|
 |
mcfunthomas Pismak

|
Wysłany: 26.02.2008 12:41:25 Temat postu: |
|
|
Grzecho napisał: | mcfunthomas napisał: | Grzecho napisał: | ...ale przypomne, ze zagrali oni kiedys koncert w Twoim rodzinnym miescie  | BrokenReed? Nie kojarzę. Pewnie to moja skleroza...  |
nie to nie skleroza, tylko oni nazwe zmienili z "Pytki Doś" | No i wszystko jasne.  _________________ "I poznacie prawdę a prawda was wyzwoli" - Jezus |
|
Powrót do góry |
|
 |
|