Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
k@mil Pismak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 03.02.2008 03:34:20 Temat postu: |
|
|
Wywolales wilka z lasu... hehe.
Rzeczywiscie o nich glosno. Juz dwa albumy na koncie. Byla trasa raem z Underoath no i wogle teraz ponoc southern metal w modzie jest. Do tego dodam ze choc nie jestem fanem tego gatunku to mialem okazje widziec ich - byli glowna gwiazda na koncercie gdzie grali takze With Blood Comes Cleansing na ktorych sie wybralem. Mylene & TSoD to tak przy okazji zobaczylem i przyznam ze charyzme maja a i muzycy z nich wyborowi. Ludzie szaleli rowno. Ciagle jakis stage diving. grupies wskakiwaly na scene by choc na momenyt objac Dallasa - hehe Ameryka. No a kapelka wie jak podkrecac takie klimaty wiec dzieciaki mialy zabawe.
:-] _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
k@mil Pismak

|
Wysłany: 04.02.2008 13:15:06 Temat postu: |
|
|
Zagryzam palce z zazdrości, mam nadzieje że kiedyś zagrają tu nad Wisłą, albo gdzieś bardzo blisko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 05.02.2008 05:07:58 Temat postu: |
|
|
Mi tam bardziej sie podobalo Across Five Aprils oraz With Blood Comes Cleansing. Jak doprowadze stronke SFHC do porzadku i wyedytuje zebrany material video to wstawie to co mam z tego koncertu. Kolega nagral prawie caly koncert Maylene bo na ich punkcie swira. Mi bardziej zalezalo na wywiadzie z WBCC do ktorego dzieki Bogu doszlo.
Fajny motyw byl jak Maylene rozladowywali vana. Niemal nikt nie rozpoznal Dallasa. Jedna osoba cyknela fotke, ktos rzucil ze to chyba Dallas ale nikt nie zareagowal. Pozniej rozstawial stolik z plytami i wieszal koszulki. Dopiero jak wszedl na scene to ludzie zaczeli szalec i dopiero chyba wtedy zjarzyli ze to on. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 10.02.2008 04:15:21 Temat postu: |
|
|
Link do kolejnego teledysku - fajniejszy utwor choc moze klip cool:
http://youtube.com/watch?v=7iyDmHdYsD8
btw. Shaken ktos kojarzy? _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
k@mil Pismak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
k@mil Pismak

|
Wysłany: 13.02.2008 15:02:34 Temat postu: |
|
|
...Już dwa albumy na koncie...
dodatkowo mają cyfrową Ep-kę [w Polsce można ją zassać z IPLAY.PL]
Drugą płytę zresztą też...
Ich nowej płyty nie znam, ale pierwszą mogę słuchać na okrągło  |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 21.02.2009 12:30:44 Temat postu: |
|
|
Tu masz linkę do koncertu który widziałem live:
http://www.youtube.com/watch?v=jIbRCF7Pjto
Na razie tylko jedna część ale będzie więcej. Zawsze możesz się pocieszyć WBCC  _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
soway Użytkownik

|
Wysłany: 13.03.2009 21:21:43 Temat postu: |
|
|
widzialem ich na zywo...dwa razy w londynie w tamtym roku ,a z dallasem rozmawialem po gigu....swietny ,pokorny czlowiek!!!! _________________ www.myspace.com/malokaipax |
|
Powrót do góry |
|
 |
nocnik Użytkownik

|
Wysłany: 21.12.2009 22:41:46 Temat postu: |
|
|
Cześć jestem nowy na forum i bardzo się ciesze, że wreszcie znalazłem forum chrześcijańskie z naprawdę DOBRĄ muzyką Moje pytanie może być trochę głupie, ale niedawno znalazłem ten zespół i próbowałem znaleźć w internecie coś na temat jego nie/chrześcijanskości, ale widziałem, różne wersje, więc wolę się upewnić. Czy ten zespół przekazuje w swoich piosenkach treści chrześcijańskie? Naprawdę mi się spodobał, więc zależało by mi na odpowiedzi. _________________ Błogosławiony umysł zbyt ciasny na wątpliwości... |
|
Powrót do góry |
|
 |
k@mil Pismak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
nocnik Użytkownik

|
Wysłany: 23.12.2009 22:30:27 Temat postu: |
|
|
Myślę, że w pewnym stopniu zrozumiałem ten tekst na tyle na ile rozumiem język angielski, ale pytam się was z autopsji, czy wiecie, czy ich teksty mają dobitne przesłanie chrześcijańskie, czy lekkie napomnienie do moralności??
Wybaczcie za upierdliwość, ale nie jestem na tyle dobry z angielskiego, żeby samemu to stwierdzić _________________ Błogosławiony umysł zbyt ciasny na wątpliwości... |
|
Powrót do góry |
|
 |
bar96tek Pismak

|
Wysłany: 24.12.2009 16:22:37 Temat postu: |
|
|
Też mam czasem takie problemy, ale już ostatnio nie zwracam na to uwagi, jak pisze że "christian" to znaczy że christian i tyle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nocnik Użytkownik

|
Wysłany: 24.12.2009 22:36:42 Temat postu: |
|
|
hmm.. no w sumie...  _________________ Błogosławiony umysł zbyt ciasny na wątpliwości... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|