Biedrona Nowy

|
Wysłany: 15.02.2007 09:42:40 Temat postu: Czego nie słucham i dlaczego .... |
|
|
HO!!!
Temat ten powstaje, bo uważam, iż nie należy tylko słuchać dobrej muzyki, ale równie ważne jest wystrzeganie się złej strony mocy!! Liczę na to, że razem uda nam się pomagać w tym celu, poprzez nasze wypowiedzi.
Chciałem, aby każdy mógł się wypowiedzieć, jakiej muzyki nie słucha i dlaczego. Wydaje mi się, że argumentacja jest dosyć ważna, przy czym należy pamiętać, że różne osoby mają różne kryteria "cenzury" i należy to poszanować (ktoś może odrzucić dany zespół, bo pokazuje \m/, dla innego nie będzie to istotny szczegół). Dlatego ja to widze w ten sposób, że nie dyskutujemy na temat poglądów i wypowiedzi innych forumowiczów (od wymiany poglądów na takie tematy jest inny temat tu na forum -> Teksty, przesłanie, wizerunek, symbole...), tylko piszemy jaki zespół jest na "nie" i dlaczego. Myślę, że może to być fajna sprawa dla osób, które mają jakieś wątpliwości odnośnie danego zespołu (ja często mam takie wątpliwości, a może ktoś ma jakieś dobre info na temat danej kapeli, które pozwolą je rozwiać). No i mam nadzieje, że uczestnikom tego forum też ten pomysł się spodoba  |
|