Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zawilec Pismak

|
Wysłany: 04.05.2006 10:40:49 Temat postu: Nowy materiał ILLUMINANDI - sample mp3 :) |
|
|
Zgodnie z obietnicą dzielimy się zapowiedziami 3 z 5 utworów, które ukażą się na naszym nowym MCD. To, co można w ramch próbek usłyszeć, jest efektem wstępnych miksów i generalnie z efektów grupa jest zadowolona tylko połowicznie - niektóre utwory wymagają jeszcze trochę czasu w studio. Zapraszamy wszystkich do odwiedzin na naszej stronie i opisania swoich wrażeń - księga gości stoi otworem:) Naprawdę zależy nam na opiniach a każde komentarze mogą okazać się pomocne w żmudnym procesie miksowania. Jednocześnie zespół zaprasza na kolejne potwierdzone koncerty - nie trzeba wspominać, że jesteśmy otwarci na nowe propozycje
14 V (nd) - Podegrodzie k. Starego Sącza, godz. 19 - II Dni O. Papczyńskiego (+Anti Babylon System)
16 VI (pt) - ArchaFest: Vsetin, CZECHY _________________ Pozdrawiam, Zawilec
Strona zespołu: www.pospolite.ruszenie.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
tReNt Pismak

|
Wysłany: 05.05.2006 14:39:28 Temat postu: |
|
|
hym. nie obracam sie w tych klimatach, ale gratuluje, jest całkiem niezle. czemu nie cały.. chociaz jeden kawałek? _________________ tReNt fafalski
Wylewasz na mnie żółć której ja nie chcę pić,
chciałem powiedzieć coś, ale masz gdzieś co mówię,
zaprzeczysz, oplujesz i zniszczysz każdą rzecz w której widzę sens...
N I E B Ę D Ę T E G O N I E Ś Ć !!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zawilec Pismak

|
Wysłany: 05.05.2006 22:41:00 Temat postu: |
|
|
...może dlatego, że to dopiero wersja robocza To i owo jeszcze może ulec zmianie. Z tego, co wiem, właśnie dlatego najobszerniejszy fragment jest z utworu 40 doba, który zespołowi już teraz najbardziej siedzi. Poza tym nikt nie chce zdradzać wszystkich niespodzianek
Zapraszam do dzielenia się uwagami także w naszej księdze gości... _________________ Pozdrawiam, Zawilec
|
Powrót do góry |
|
 |
StasiuX Moderator[Metal]
![<font color=gren>Moderator[Metal]</font> <font color=gren>Moderator[Metal]</font>](images/rank/6.gif)

|
Wysłany: 07.06.2006 15:00:17 Temat postu: |
|
|
Witam
Musze przyznac ze bardzo fajnie gracie, niezly klimat. Jedynie do czego moge sie przyczepic to do piosenek w j. polskim. W sumie ang. lepszy bo trafia do szerszego grona sluchaczy a jak juz zdarzylem sie zorientowac zagraniczni metalowcy doceniaja Wasza tworczosc (zwlaszca ta w j. ang). Powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kayin Pismak

|
Wysłany: 07.06.2006 20:14:23 Temat postu: |
|
|
Wypowiedziałem się w innym temacie, ale cóż.. powtórze...
...że najnowsze sample są znakomite
Cieszy mnie wyraźny krok w cięższą stronę o ile pozostałe kompozycje również utrzymane będą takim klimacie... Pozatym naprawdę świetnie nagrane.
Kto użyczył growlu? Jest już stały wokalista na tym stanowisku?  _________________ Gdy usłyszałem jego głos na zawsze pragnę wielbić Go
błogosławiony zawsze bądź Panie mój
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Zawilec Pismak

|
Wysłany: 07.06.2006 23:28:25 Temat postu: |
|
|
Bez obawy:) nowy material to jeden utwor "Hymn of all creation" w j.ang i 4 utwory nagrane zarówno w j.polskim jak i w agnielskiej wersji
Co do wokalisty, to ogloszenie jest nadal aktualne. W tej chwili jednak aktywnie działamy dzięki pomocy Tomasza Domki - wokalisty Valinor, innego debickiego zespolu, majacego m.in. plyte w Apocalypse Prod czy wystep na Metalmanii
ZAPRASZAMY:
16 VI (pt), godz 20:30 - ArchaFest: Vsetin, CZECHY
25 VI (nd), godz 19 - Stary Sącz, V Papieskie Dni Młodych
23 VII (nd) - Polańczyk, Wakacyjna Ewangelizacja Bieszczad _________________ Pozdrawiam, Zawilec
|
Powrót do góry |
|
 |
Grzesiek Nowy

|
Wysłany: 08.06.2006 09:47:53 Temat postu: |
|
|
rzeczywiście jest dobrze z niecierpliwością czekam na odsłuchy całego materiału  _________________ DOŁĄCZ DO SPRZECIW!-u - www.sprzeciw.org |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zawilec Pismak

|
Wysłany: 13.06.2006 16:50:40 Temat postu: |
|
|
Dzieki za ciepłe słowa
Na stronie jest już dłuższy miks z finalnej wersji materiału :]
Inne, krótsze ale odrębne fragmenty oraz "The Light" mozna znaleźć na wizytówce zespołu na MySpace : http://www.myspace.com/illuminandi _________________ Pozdrawiam, Zawilec
|
Powrót do góry |
|
 |
onright Użytkownik

|
Wysłany: 14.06.2006 17:27:31 Temat postu: |
|
|
Kayin napisał: |
... najnowsze sample są znakomite
 |
Zgadzam się całkowicie |
|
Powrót do góry |
|
 |
StasiuX Moderator[Metal]
![<font color=gren>Moderator[Metal]</font> <font color=gren>Moderator[Metal]</font>](images/rank/6.gif)

|
Wysłany: 24.06.2006 21:48:03 Temat postu: |
|
|
ojoj, kawalki z myspace (oprocz The Light) odsuchalem dopiero teraz i jestem w lekkim szoku . Muza wypas. "Hymn of all creation" zapowiada sie swietnie. Podoba mi sie tez growlowy vocal w j. polskim. Czekam na Wasza plyte.
Pozdrawiam & GBY |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 25.06.2006 15:00:26 Temat postu: |
|
|
Szacunek. M<uza naprtawdę na wysokim poziomie i co najważniejsze różnorodna, szczególnie wokale miodzio. No samo brzmienie też jest super. Zapowiada się kolejna świetna produkcja z BombWorks Rec. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zawilec Pismak

|
Wysłany: 26.06.2006 16:44:44 Temat postu: |
|
|
Miło nam to słyszeć Mam nadzieję, że reakcje po wydaniu płytki będą równie pozytywne.
I niekoniecznie będzie to wydane przez Bombworks - owszem, chwalimy sobie to, co dla nas zrobili, ale tym razem nie dysponujemy już starszym materiałem. Wprost przeciwnie :] Tym samym zanim cokolwiek się zdecyduje, spróbujemy różnych wariantów... Mamy też angielską wersję zaśpiewaną w ichnim narzeczu - priorytetem jest dla nas również wydanie polskiej, zarówno w przystępnej cenia jak i wystarczającym nakładzie, aby po kilku koncertach nie odsyłać ludzi do zagranicznych dystrybucji  _________________ Pozdrawiam, Zawilec
|
Powrót do góry |
|
 |
Zawilec Pismak

|
Wysłany: 11.02.2007 16:47:39 Temat postu: |
|
|
... do zrealizowania planow coraz blizej, na razie bez konkretnej daty - aby nie zapeszyc... Ostatecznie przynajmniej na nasze podworko bedzie to wydawnictwo wlasne - wiecej niebawem.
WYWIAD z zespolem w nowym numerze magazynu RUaH juz on-line: http://www.ruah.pl/index.php?opt=ruah&task=edit&ids[]=37 _________________ Pozdrawiam, Zawilec
|
Powrót do góry |
|
 |
|