Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 12.08.2006 13:06:35 Temat postu: Strona internetowa papryczek |
|
|
Cytat: | Ta strona jest niedorobiona
|
Takie coś usłyszałem w jednej z moich licznych rozmów na gg. To jest opinia na temat strony Chili My. Wczesniej sie nad tym nie zastanawiałem ale chyba ta osoba ma racje. Tam to wyglada tak: dlugi czas nic sie nie dzieje, później co chwile jakies zmiany, później znów cicho i tak w kółko, cos na podobieństwo forum
Więc ten temat ma służyć do pisania uwag, komentarzy na temat pracy strony. Bodajże prowadzi ją Charlamp Więc zapraszamy Jego do odwiedzania tego tematu
Więc tak, moje uwagi:
-aktualizacje (częstsze)
i.... koniec? chyba tak
Na dział multimedia nie ma co narzekać.
Tak wiec czekamy na Wasze uwagi |
|
Powrót do góry |
|
 |
superHela Moderator [Chili My]
![Moderator [Chili My] Moderator [Chili My]](images/rank/6.gif)
|
Wysłany: 12.08.2006 18:44:43 Temat postu: |
|
|
A ja ponarzekam na media Tam jest ostatni zarejestrowany koncert w Nysie, prawie rok temu. To troszke dawno jakby nie patrzeć, a przecieź są nagrania innych, nowszych koncertów. Wiem, że teraz zespół ma mało czasu na takie "kosmetyczne" rzeczy, ale może jedna osoba by sie w całym chilidepartamencie znalazła, która mogłaby sie za to zabrać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 12.08.2006 19:38:17 Temat postu: |
|
|
Ty to nie narzekaj na to bo chyba masz duzo mediów z Chili teraz :p i niedługo będą nastepne. Ostatni filmik jest z SOSu wiec nie tak dawno |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 12.08.2006 19:55:34 Temat postu: |
|
|
A to może ja nie będę zbyt dużo narzekać, ale troszke chyba mogę Jedno, co wciąż mnie zaskakuje: kiedy się wchodzi na www.chilimy.pl widać date ostatniej aktualizaji. Teraz jest to 12 sierpnia. Kiedy jednak kliknie się w zakłądke NEWS, okazuje sie, że ostatni "news" było 16 maja No i ten MiszMasz zastanawiający. Wkrótce to dośc ogólne. A teraz POCHWAŁY :] Nie wiem czy Ralf pamietasz, bo dołączyleś hmmm nie pamiętam... początek września ? W każdym bądź razie na stronie nie działo sie naprawde nic. W maju aktualizacje z grudnia itp, itd. Dlatego już duuuuży plus, bo naprawde sie coś dzieje w dobrym keirunku ;] A i z mediami wtedy było bardzo ciężko, nie mówiąc już o tekstach i chwytach. Ogolnie stronka teraz wypada całkiem nieźle  _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
Solo le pido a Dios Que la guerra no me sea indiferente
Seulement je demande à Dieu Que la guerre il ne s'est pas indifférent |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 12.08.2006 20:05:30 Temat postu: |
|
|
pamietam to. ale wtedy chyba była jakaś zmiana tej osoby, odpowiadającej za strone i sie ruszyło |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 12.08.2006 20:10:57 Temat postu: |
|
|
Taaa.... właśnie o to chodziło. Ale ruszyło i się rusza do teraz  _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 23.09.2006 13:25:13 Temat postu: |
|
|
qrde....do Admina strony
Wrzucaj info troche wczesniej...znów sie dowiaduje na dzien przed koncertem o nim :/
a o tym że jestescie w TV to sie dowiedziałem po fakcie :/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 11.10.2006 18:33:15 Temat postu: |
|
|
Jak mnie tu dawno nie było Praca praca praca... Ale autorów strony nie było na stronie ejszcze dłuzej niz mnie A popopojutrze ładujemy akumulatory ! _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 18.10.2006 17:14:44 Temat postu: |
|
|
ile wpisów w ksiedze gosci sie pojawiło po tym weekendzie ;p |