Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AniołeczeK Podglądacz
|
Wysłany: 04.06.2005 13:51:55 Temat postu: DLaCzEgO SłuChACiE ChiLi my????????????????????????????????? |
|
|
tzn. daczego słuchamy |
|
Powrót do góry |
|
|
dredziarz Użytkownik
|
Wysłany: 09.06.2005 17:04:08 Temat postu: |
|
|
bo nam się nudzi... _________________ Kobieta jest czyśćcem dla duszy, rajem dla ciała i piekłem dla sakiewki |
|
Powrót do góry |
|
|
Marta Podglądacz
|
Wysłany: 10.06.2005 18:04:44 Temat postu: |
|
|
Bo przekazują pozytywną energię i mają bardzo radosne piosenki:) _________________ "Ufać to wierzyć, a wierzyć to móc" |
|
Powrót do góry |
|
|
mala_madzia Pismak
|
Wysłany: 12.10.2005 20:38:54 Temat postu: |
|
|
Mmmm.....Ale tu odpowiedzi Każdy ma swój powód. Ja słucham, bo Chili My łączy rockowe brzmienie i religijne słowa. Bo każda piosenka to konkretna treść i morał. Zespół świetnie gra, a Adam wspaniale śpiewa :] No i jeszcze jedna ważna rzecz. Duża część osób nie praktykuje wiary, bo Pismo Święte jest dla nich niezrozumiałe, pieśni w kościele nudzą, a kazania usypiają. Może jeśli posłuchają czegoś żywszego i bardziej bezpośredniego (jak cos moze byc bardziej bezpośrednie niz Pismo Św. hm hm, ale niech będzie), to może będzie to ich pierwszy krok w zbliżeniu sie do Boga i zrozumieniu Jego intencji (częśćiowym oczywiściem, bo w całości nie można)?
Beee, filozofuje I do tego nie na temat. Pozdrowienia :* _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
Solo le pido a Dios Que la guerra no me sea indiferente
Seulement je demande à Dieu Que la guerre il ne s'est pas indifférent |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 19.10.2005 17:36:07 Temat postu: pozytywna energia |
|
|
Słucham, bo dają mi pozytywną energię i wiarę, że nie jest tak źle jak mi się wydaje. Pomagają się zmierzyć z tym co czeka mnie codziennie. |
|
Powrót do góry |
|
|
monisc Podglądacz
|
Wysłany: 19.10.2005 17:40:14 Temat postu: pozytywna energia |
|
|
Lubię to co dobre i szczere. To co ma głębszą treść |
|
Powrót do góry |
|
|
promyk słonka Użytkownik
|
Wysłany: 11.11.2005 12:27:07 Temat postu: |
|
|
słucham papryczek bo niosą pozytywne przesłanie, śpiewają o mądrych i ważnych rzeczach w prosty sposób _________________ Bo tak wiele mam... |
|
Powrót do góry |
|
|
mala_madzia Pismak
|
Wysłany: 12.11.2005 15:41:38 Temat postu: |
|
|
Taaa....w taki sposób, że dociera to do każdego. I nikt nie musi się godzinami głowić, co autor tekstu miał na myśli Oczywiście takie piosenki też są piękne i bardzo lubie piosenakrzy, któzy w ten sposób spiewają, ale zamiast myśleć o matematyce na lekcji poddaje sie refleksji na temat, którejś z jego piosenek, a w moim wieku takie rozmyślania grożą 1 w dzienniku na koniec roku Pozdro ! _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
Solo le pido a Dios Que la guerra no me sea indiferente
Seulement je demande à Dieu Que la guerre il ne s'est pas indifférent |
|
Powrót do góry |
|
|
promyk słonka Użytkownik
|
Wysłany: 12.11.2005 20:01:13 Temat postu: |
|
|
u mnie to samo tylko że z chemią i biologią _________________ Bo tak wiele mam... |
|
Powrót do góry |
|
|
malutka Gość
|
Wysłany: 25.11.2005 09:57:46 Temat postu: |
|
|
Bo kochamy Adasia i Jacka ze stworzyli taki wspanialy zespol . W kazdej sytuacji ich piosenki mi pomagaja nie zaleznie od tego z czym nam problem czy z moja nie uleczalna choraba czy ktos mnie bardzo zranil |
|
Powrót do góry |
|
|
promyk słonka Użytkownik
|
Wysłany: 25.11.2005 23:48:29 Temat postu: |
|
|
dokładnie, malutka! a także dają nam siły, by czynić nasze życie coraz lepszym i lepszym! Uświadamiają nam, co tak naprawdę się liczy, że często za bardzo przejmujemy się błahymi sprawami... Przybliżają nas wciąż do Tego Który obdarzył nas Czymś Najwspanialszym Na Świecie - MIŁOŚCIĄ _________________ Bo tak wiele mam... |
|
Powrót do góry |
|
|
Ralf Pismak
|
Wysłany: 03.12.2005 23:17:27 Temat postu: |
|
|
malutka napisał: | Bo kochamy Adasia i Jacka |
kto kocha ten kocha - mów za siebie (żart ) |
|
Powrót do góry |
|
|
Ralf Pismak
|
Wysłany: 27.03.2006 18:10:02 Temat postu: |
|
|
chciałbym sie pochwalić że zwerbowałem 3 nowe osoby do grona fanów Chili |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 28.03.2006 10:51:18 Temat postu: |
|
|
Generalnie ten zespól średnio mi się podoba. Mają kilka fajnych piosenek i tyle,ale szanuje gusta tych osób którym twórczość tego zespołu się podoba w całości. Miłego dnia |
|
Powrót do góry |
|
|
Aszka Użytkownik
|
Wysłany: 01.05.2006 16:43:42 Temat postu: |
|
|
boo...wiele powodów ale tak bardziej ogólnie to dlatego ze ich piosenki maja sens dobrze pozytywne przesłanie i dobrze brzmi bardzo dobrze _________________ A ja ufam miłosierdziu Twemu, rozraduje się moje serce wybawieniem przez Ciebie.
Ps 13,6 |
|
Powrót do góry |
|
|
|