Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Warrior Nowy

|
Wysłany: 07.08.2004 19:34:36 Temat postu: [ocena i reklama] - Polish Warrior Klan |
|
|
http://www.polishwarriorklan.kdm.pl
Polish Warrior Klan - Oficjalny polski fanklub zespołu P.O.D.
proszę o uwagi i porady  _________________ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nikodem Pismak

|
Wysłany: 03.11.2004 17:43:04 Temat postu: |
|
|
strona cos chyba nie dziala jak ktos wie to niech mi powie skad moge ich muze sciagnac Chcialbym sie dowiedziec co graja i czy watro tego sluchac  _________________ ...nie idz ta droga, szeroka droga, ktora ida wszyscy...
bleeeeeeeeee hehehe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Warrior Nowy

|
Wysłany: 26.11.2004 09:59:13 Temat postu: |
|
|
powinna działać, zmieniłam troche wygląd.
Hmm na stronie mam tylko kilka starych demówek i linki do niewydanych piosenek. Piosenki możesz ściagnąć z każdego programu typu p2p napewno pełno tego tam mają. _________________ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zawilec Pismak

|
Wysłany: 27.11.2004 00:11:44 Temat postu: |
|
|
Bardzo 'fajna' rada... Troche mi sie to mija z wyobrazeniem 'prawdziwego fana', nieważne jakiego zespolu. _________________ Pozdrawiam, Zawilec
Strona zespołu: www.pospolite.ruszenie.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Warrior Nowy

|
Wysłany: 02.12.2004 11:29:01 Temat postu: |
|
|
Dałam taką rade bo nie znam żadnych stron z których można LEGALNIE posłuchać ich piosenek. Na oficjalnej stronie (www.payableondeath.com)możesz jedynie obejrzeć teledyski.
Poza tym ja nie widze nic w tym złego. Ja zawsze np ściągam piosenki, albo pożyczam od znajomych i jak mi sie płyta podoba to kupuje oryginałek a jak nie to idzie do kosza. Płyty nie są najtańsze i nie każdy może sobie pozwolić na oryginały.
Jeśli chodzi o P.O.D. to mam czyste sumienie  _________________ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|