Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bart Użytkownik

Dołączył: 01 Sie 2004 Posty: 55 Skąd: Na GG przeważnie niewidoczny
|
Wysłany: 17.08.2004 16:21:00 Temat postu: Uwaga! Kapele i wykonawcy! Chcecie mieć SUPER demo? |
|
|
Pokój Wszystkim!
Chciałem tylko powiedzieć, że jeśli ktoś z muzykujących chrześcijan chciałby mieć profesjonalnej jakości demo, to niech wali do mnie!!
Robię wszystko, począwszy od mixu, zgrania, do pełnego masteringu i remasteringu.
Mam do tego profesjonalny sprzęt i soft! Moje utwory autorskie uchodzą np. w radiu za b.wysokiej jakości z czego się bardzo cieszę.
Chętnie pomogę Wam w produkcji profesjonalnej jakości dema, bądź po prostu swoich piosenek.
Wystarczy mi przysłać czysty mix do masteringu, bądź poszczególne ścieżki do mixu i masteru.
Jestem też gitarzystą, więc mogę dograć b.dobre partie solowe! O tym, że są one dobre powiedział sam M.Raduli (git. Budki Suflera)
Zostańcie z Bogiem. _________________ "Życie bez Jezusa Chrystusa i Maryi nie ma żadnego sensu !!! " Wierzcie mi. Bart.
Czytajmy Ewangelię, bo to SŁOWO ŻYWE i w nas DZIAŁA !!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
m3tYu Podglądacz

|
Wysłany: 17.08.2004 23:06:10 Temat postu: |
|
|
mam pytanie?? tanio??  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bart Użytkownik

|
Wysłany: 18.08.2004 10:46:19 Temat postu: |
|
|
W porównaniu z normalnym studiem zawodowym, to tanio jak barszcz!
A jakość zawodowa! Tak twierdzą kapele i realizatorzy
Pozdrawiam. _________________ "Życie bez Jezusa Chrystusa i Maryi nie ma żadnego sensu !!! " Wierzcie mi. Bart.
|
Powrót do góry |
|
 |
AR'n'B Użytkownik

|
Wysłany: 30.09.2005 22:47:08 Temat postu: Re: Uwaga! Kapele i wykonawcy! Chcecie mieć SUPER demo? |
|
|
Bart napisał: | Pokój Wszystkim!
Chciałem tylko powiedzieć, że jeśli ktoś z muzykujących chrześcijan chciałby mieć profesjonalnej jakości demo, to niech wali do mnie!! |
W moim odczuciu profesjonalny powinien być najpierw i przede wszystkim materiał wyjściowy - sprawnie zagrany i zaśpiewany. Produkcja, skądinąd ważna, nie zastąpi dobrego warsztatu i ciekawych pomysłów... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bart Użytkownik

|
Wysłany: 01.10.2005 17:32:20 Temat postu: |
|
|
To nie ulega wątpliwości, ani nie podlega dyskusji.
Ale chyba mogę zaoferować taką pomoc w nagraniu i wydaniu własnej płyty jakiegoś wykonawcy/ów...
Tym bardziej że już to kilka razy robiłem.
Pozdrawiam. _________________ "Życie bez Jezusa Chrystusa i Maryi nie ma żadnego sensu !!! " Wierzcie mi. Bart.
|
Powrót do góry |
|
 |
AR'n'B Użytkownik

|
Wysłany: 01.10.2005 21:58:03 Temat postu: |
|
|
Bart napisał: | To nie ulega wątpliwości, ani nie podlega dyskusji.
Ale chyba mogę zaoferować taką pomoc w nagraniu i wydaniu własnej płyty jakiegoś wykonawcy/ów... Tym bardziej że już to kilka razy robiłem. |
Jasne, że możesz. To bardzo szlachetne z Twojej strony, że oferujesz muzykującym chrześcijanom taką pomoc. Odpowiedziałem na tego posta, bo zainteresował mnie sam nagłówek: "Uwaga! Kapele i wykonawcy! Chcecie mieć SUPER demo?" W tym nagłówku jest zawarta pewna bardzo konkretna obietnica, której w przypadku np. słabego warsztatu muzyków/wokalistów lub słabej kompozycji wcale nie uda się zrealizować. I co wtedy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bart Użytkownik

|
Wysłany: 01.10.2005 22:50:51 Temat postu: |
|
|
Ja niejako gwarantuję tylko stronę techniczną tych nagrań, a nie to JAK to zostanie zaśpiewane i zagrane...
Mało to dziadostwa wychodzi w naszym kraju o dobrej jakości technicznej i miernej muzycznej?
Pozdr. _________________ "Życie bez Jezusa Chrystusa i Maryi nie ma żadnego sensu !!! " Wierzcie mi. Bart.
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomasz T Użytkownik

|
Wysłany: 15.10.2005 10:50:19 Temat postu: |
|
|
AR'n'B myślę, że większość czytających zrozumiała to poprawnie, a nie tak jak Ty.
Pozdrawiam
Tomek T _________________ - hm, a co ten fshut ??? i co oni grają ???
- a tak tam sobie chłopaki brzdąkają prostymi rytmami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
AR'n'B Użytkownik

|
Wysłany: 17.01.2006 13:24:05 Temat postu: |
|
|
Tomasz T napisał: |
AR'n'B myślę, że większość czytających zrozumiała to poprawnie, a nie tak jak Ty. Pozdrawiam
Tomek T | Może i całe szczęście, że tak zrozumiała... Zwróciłem po prostu uwagę na ważny aspekt dotyczący nagrań - wielu młodych, początkujących wykonawców rajcuje się brzmieniem i techniką zapominając, że to TREŚĆ ma największą wartość i siłę oddziaływania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 06.03.2006 19:57:24 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj nawet jeśli materiał wyjściowy jest słabo zarejstrowany to da się wiele z nim zrobić i oszlifować aby brzmiał przyzwoicie... Co to kompozycyjnej strony to że tak się wyrażę: z gnoju powideł nie zrobisz. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
teer Nowy

|
Wysłany: 13.06.2007 14:07:40 Temat postu: |
|
|
Ministudio w Lodzi. Bardzo tanie nagrania dla nieduzych zespolów. Rejestracja wielosladowa (8 tracków). Rejestrator ADAT, preampy Soundcraft, mikrofony Shure, Sennheiser. Cyfrowa rejestracja, analogowa obróbka i zgranie na stole Soundcraft. Background: gitary i bas FENDER, efekty, perkusja. Nosnik finalny - CD lub ADAT SVHS do dalszej obróbki w profesjonalnym studio. |
|
Powrót do góry |
|
 |
teer Nowy

|
Wysłany: 14.06.2007 11:04:46 Temat postu: |
|
|
Ciąg dalszy powyższego postu. Studio "rozrosło się" o odsłuch JBL .
Kontakt: teer8@o2.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
tit Nowy

|
Wysłany: 12.01.2008 22:45:39 Temat postu: |
|
|
kolega Bart się przechwala tak tylko
może robi to wszystko, ale niestety NIE POLECAM z czystym sumieniem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bart Użytkownik

|
Wysłany: 13.01.2008 11:52:14 Temat postu: |
|
|
tit napisał: | kolega Bart się przechwala tak tylko
może robi to wszystko, ale niestety NIE POLECAM z czystym sumieniem |
A to może o konkrety poproszę??!!?? Nie polecam łatwo powiedzieć, ale uargumentować już trudniej...
Byłeś moim klientem??? _________________ "Życie bez Jezusa Chrystusa i Maryi nie ma żadnego sensu !!! " Wierzcie mi. Bart.
|
Powrót do góry |
|
 |
|