Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
texas Użytkownik

|
Wysłany: 12.03.2013 00:15:00 Temat postu: A N T I D E M O N W O R L D APOCALYPSENOW T O U R |
|
|
Brazylijska ekipa death/grind metalowa ANTIDEMON obchodząca w 2014 roku swoje 20-lecie, jeszcze w tym roku uderza w trasę po Europie
A N T I D E M O N W O R L D APOCALYPSENOW T O U R 2013
03.08.2013- Freakstock- Kassel – Germany
10.08.2013- Schwelm – Germany
16.08.2013- J.Freaks - Remscheid – Germany
17.08.2013- Kultshock - Remscheid – Germany
18.08.2013- J.Freaks - Remscheid – Germany
23.08 2013 - Zittau - Germany
24.08.2013- Fryyfest - Liberec - Czech Republic
30.08.2013 - Ostrava - Czech Republic
01.09.2013 - Bratislava - Slovakia
We wstępnej rozpisce znajdują się też takie kraje jak Słowacja, Węgry, Serbia, Bułgaria, Grecja, Włochy, Hiszpania, Szwecja, Dania, Norwegia, Finlandia, Belgia, Holandia, Francja oraz Rosja i Ukraina - ogółem zespół spędzi w Europie ponad 3 miesiące !!!!
Jest też szansa, że pojawią się w Polsce !!!
Czy jest ktoś chętny do organizacji (pomocy) koncertu? _________________ www.boanerges.pl
Ostatnio zmieniony przez texas dnia 17.03.2013 23:13:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
texas Użytkownik

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Night wish Użytkownik

|
Wysłany: 17.03.2013 23:36:49 Temat postu: |
|
|
Ja bym z wielką chęcią pomógł, ale jako człowiek zupełnie zielony w kwestii organizacji czy też promocji wydarzeń kulturalnych, nie wiem jak mógłbym się przydać.. ale jakby co, jestem do dyspozycji:) i pochodzę z południa Polski, a dokładniej z Krakowa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
texas Użytkownik

|
Wysłany: 18.03.2013 23:22:29 Temat postu: |
|
|
Kraków i południe Polski jak najbardziej będą mile widziane. Organizacyjnie chodzi o ogarnięcie miejsca na koncert, techniki oraz kwestii noclegów, wyżywienia i niewielkich kosztów zespołu (np. sponsorzy, organizacje, domy kultury, kościoły itp.). Do zainteresowanych podeślę szczegóły, pomogę też w kwestiach informacyjnych i promocyjnych. _________________ www.boanerges.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Seyrit Podglądacz

|
Wysłany: 10.07.2013 01:24:59 Temat postu: |
|
|
Marzy mi się organizacja takich koncertów w PL - najlepiej całego festiwalu - ale póki co brak kontaktów i środków. Mam autentycznie nadzieję, że nadejdzie dla mnie taki czas... Na dzisiaj, podobnie jak Night wish, deklaruję gotowość pomocy, jeśli znajdzie się śmiałek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
texas Użytkownik

|
Wysłany: 18.07.2013 16:30:49 Temat postu: |
|
|
problem tylko w tym, że zainteresowanie tematem w naszym kraju jest stosunkowo słabe ;/
Generalnie trasa ANTIDEMONA w Europie jest praktycznie dopieta i tylko w Polsce jak zwykle jest mało konkretnego zainteresowania...
Dla informacji ostatnie wolne terminy jakie zostały w grafiku, które zespół może przeznaczyć na zagranie w Polsce to okres pomiędzy 26 a 29 sierpnia (tylko południe kraju) oraz 17 - 27 października (cała Polska). Dodam też z góry, że koszta zespołu są dosyć niskie i nawet polskie kapele za tyle nie grają szczegóły dla zainteresowanych organizacją ślę tylko na priv _________________ www.boanerges.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
texas Użytkownik

|
Wysłany: 18.07.2013 16:36:34 Temat postu: |
|
|
dodam też, że możliwości organizacji takich koncertów, jak również samego festiwalu w Polsce - jak najbardziej są. Kapele są zainteresowane graniem - również zagraniczne (i wcale nie wiąże się to z mega kosztami ;p). Kwestia tylko tego, że to ktoś z naszej strony musi wziąć sprawy w swoje ręce, a wiem, że w pojedynkę to niewiele jesteśmy w stanie zdziałać... _________________ www.boanerges.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Seyrit Podglądacz

|
Wysłany: 22.07.2013 23:16:22 Temat postu: |
|
|
No właśnie, kasa to jedna rzecz - na pewno być musi, ale wierzę, że nie potrzeba góry złota. Większą potrzebą są ludzie - zainteresowani, którzy poświęcą trochę czasu i uruchomią kontakty. Na dzisiaj dla mnie jest to niewykonalne
Nawiasem mówiąc, jest już videoclip do Welcome To Death. Idealny jako spot reklamowy
http://www.youtube.com/watch?v=aFDbUiIRnZw |
|
Powrót do góry |
|
 |
texas Użytkownik

|
Wysłany: 23.07.2013 14:42:19 Temat postu: |
|
|
Seyrit napisał: | No właśnie, kasa to jedna rzecz - na pewno być musi, ale wierzę, że nie potrzeba góry złota. Większą potrzebą są ludzie - zainteresowani, którzy poświęcą trochę czasu i uruchomią kontakty. Na dzisiaj dla mnie jest to niewykonalne
Nawiasem mówiąc, jest już videoclip do Welcome To Death. Idealny jako spot reklamowy
http://www.youtube.com/watch?v=aFDbUiIRnZw |
Niestety to smutna prawda, tym bardziej, że sam metal jest w naszym kraju postrzegany tak a nie inaczej. Środowiska chrześcijańskie czesto metal chrześcijański odrzucają lub mają jakiś dystans. Środowisko muzyczne nie dopuszcza tego nurtu za bardzo ze względu na teksty. A i dostęp do takiej muzyki w naszym kraju jest dosyć ograniczony. Niemniej jeśli my podejmiemy choćby minimalne działania w tym kierunku to z Bożą pomocą jesteśmy w stanie co nieco zmienić ;/I nawet parę chętnych do dzialania osób by się znalazło  _________________ www.boanerges.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|