Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
niedzwiedz91 Nowy

|
Wysłany: 21.02.2011 13:53:59 Temat postu: Jesse Leach |
|
|
Siemanko wszystkim!!!
Jestem świeżym jeszcze cieplutkim forumowiczem;) Już drugi raz trafiłem na to forum i po krótkiej lekturze postanowiłem się zarejestrować. Sa słucham najczęściej christian metalcore'u- moje naj ulubieńsze kapele to: As I Lay Dying, Demon Hunter, August Burns Red oraz kilka innych mniej słuchanych. Czasem jak mam nastrój to leci u mnie coś lżejszego tu liderami są HB i Narnia. Ale dość o sobie teraz mam małe pytanko, bo widzę że użytkownicy są kompenetni w tych tematach, a mianowicie: Co sądzicie o Jesse Leach'u. Może, a właściwie na pewno obiła się wam o uszy kapela Killswitch Engage, The empire shall fall czy Times of grace, z którymi miał lub ma do czynienia. Chłop jest znany ze swoich głębokich tekstów, jego wokal jest świetny według mnie ale.. No właśnie zawsze pojawia się jakieś ale... Co o nim sądzicie? Czy warto słychać jego tekstów? Czy on sam jest godny uwagi? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mike Pismak

|
Wysłany: 18.07.2012 22:34:42 Temat postu: |
|
|
gość jest wierzący, mówi mądrze, nikogo nie obraża, nie słyszałem zeby na koncertach rzucał mięsem. swój chłop;) ja osobiście, może ze względów muzycznych bardziej nie słucham zespołów w których gra, ale nie uważam, że miało by to być problemem. W każdym razie znam dużo lepszych zespołów i tekściarzy niż on, więc podsumowując jego jest niezłe, ale wybieram to "lepsze", pod względem muzycznym i tekstów mocniej zakorzenionych w Słowie.
pzdr _________________ Oh, Jesus Christ...
I seek Thy Divine wisdom,
I bow before Thy advice...
May Thy hand lead a wavering heart
May Thy word be a torch on my path... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|