Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Spaniel Admin Forum

|
Wysłany: 29.11.2010 09:50:45 Temat postu: Kawa "zbiła szybkę" |
|
|
KAWosze zagościli w Religia.tv. Podczas jednego z koncertów zespołu KAWA wśród publiczności pojawiła się również ekipa programu "Zbij Szybkę" nadawanego na kanale telewizyjnym Religia.tv. Pełen reportaż z koncertu wraz z rozmową z członkami zespołu dostępny jest m.in. w Onet.tv. A tak piszą o tym spotkaniu autorzy programu: Ekipa "Zbij szybkę" zawitała na koncert zespołu "Kawa". "Kawa" to unikalny projekt muzyczny z nurtu chrześcijańskiego ocierający się o R&B, pop i hip-hop. Skąd nazwa? Delikatne soulowo-funkowe brzmienie niczym kawa sprawia przyjemność i podnosi ciśnienie. Sami artyści przyznają, że bardzo lubią ten aromatyczny napój. |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 30.11.2010 23:58:26 Temat postu: |
|
|
Nic specjalnego. Słyszałem to live i takie nie wiadomo co, jakby nie mogli sie zdecydować na styl - nijakie, mało wyrazu... choć może niektóryz lubią takie granie. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muzyk Gość
|
Wysłany: 17.12.2010 13:05:30 Temat postu: |
|
|
Jesteś bardzo odrębny w swoim zdaniu, nie wiem kiedy słyszałeś KAWE, ale ostatnio mają koncerty naładowane energią niesamowicie. Może praca i kształtowanie dają się we znaki. A to, ze jak sądzisz nie mają stylu, to jest w nich najlepsze! Nie wiadomo do jakiej szuflady wsadzić co? Myślę, że samo zainteresowanie nimi mówi za siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|