klub dobrej muzyki FORUM   kdm.pl kdm.pl - Koncerty - Grupy <\\><
===
 FAQFAQ  RulesRegulamin  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ProfilProfil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości  ZalogujZaloguj 

John Michael Talbot w Polsce

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum: Klub Dobrej Muzyki kdm.pl Strona Główna -> Newsy KDM
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Spaniel
Admin Forum
<font color=blue>Admin Forum</font>

PostWysłany: 05.03.2010 17:15:43    Temat postu: John Michael Talbot w Polsce Odpowiedz z cytatem

W pierwszej połowie listopada tego roku przyjedzie do Polski John Michael Talbot - amerykański artysta, pieśniarz religijny. Będzie to pierwsza jego wizyta w naszym kraju. John Michael Talbot da jeden koncert w Krakowie: w poniedziałek 15 listopada. Wcześniej będzie gościem weekendowego czuwania modlitewnego w Otwocku w Kościele Księży Pallotynów. Więcej informacji można znaleźć na stronie: www.jmtalbot.pl oraz na Facebooku pod hasłem: John Michael Talbot w Polsce.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość  

matan
Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: 18.03.2010 16:45:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to super ! Wreszcie się doczekałem J.M.Talbota w Polsce...to dla mnie legenda i wzór do naśladowania w naśladowaniu Jezusa w połączeniu ze służbą muzyczna...HalleluJAH !!!
mam jego ok 20 cd.... moje ulubione to: The Painter, Songs for worship, Hiding place, Come to the quiet...
pozdr serd
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość  

Kasieńka
Gość

PostWysłany: 02.07.2010 10:45:33    Temat postu: TALBOT W POLSCE Odpowiedz z cytatem

Fajnie, że słuchasz Talbot'aSmile Sprowadzamy Go ze znajomymi Pallotynami i więcej informacji znajdziesz tutaj, bo możesz nam też pomóc, bo trochę nam się budżet nie domyka: http://jmtalbot.pl/jmtalbot.php?id=samolot
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum: Klub Dobrej Muzyki kdm.pl Strona Główna -> Newsy KDM Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: