Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Spaniel Admin Forum

|
Wysłany: 13.11.2008 11:57:58 Temat postu: Now Is The Time To Worship |
|
|
TIME TO WORSHIP to kontynuacja wydanego w 2004 r. debiutanckiego albumu "Worship sax". Płyta jest utrzymana w podobnej konwencji jak pierwszy album i zawiera 11 przebojowych piosenek w wersji instumentalnej. W odróżnieniu od pierwszej części na tym albumie znalazło się więcej utworów dynamicznych, oprócz saksofonu sopranowego usłyszeć można też sakosofon tenorowy i sporo muzycznych dialogów. Jak poprzednio album zawiera bardzo znane "worshipy", które w oryginalnych wykonaniach cieszyły się dużą popularnością w wielu krajach. Ściągnij MP3.
www.worshipsax.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
kadeem Nowy

|
Wysłany: 13.11.2008 12:22:30 Temat postu: nareszcie |
|
|
Długo czekałem na ten album - nareszcie jest. Pierwszą płytę zdarłem niemal doszczętnie. No i mam z głowy szukanie prezentów na święta - ta płyta nada się doskonale. Pozdrawiam zespół Worship sax i życzę kontynuacji tak udanego przedsięwzięcia!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Admin KDM Admin KDM

|
Wysłany: 13.11.2008 23:21:13 Temat postu: Re: nareszcie |
|
|
Ja swoją gram też często, co ważniejsze udało mi się ją prezentować kiedyś w szpitalu z bardzo dobrym rezultatem poprawy samopoczucia.
Przemek
kadeem napisał: | Długo czekałem na ten album - nareszcie jest. Pierwszą płytę zdarłem niemal doszczętnie. No i mam z głowy szukanie prezentów na święta - ta płyta nada się doskonale. Pozdrawiam zespół Worship sax i życzę kontynuacji tak udanego przedsięwzięcia!!! |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|