Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gimli_88 Podglądacz
|
Wysłany: 27.05.2008 15:13:57 Temat postu: Prośba o pomoc w zrobieniu strony |
|
|
Chciałem prosić o pomoc w zrobieniu strony dla chrześcijańskiego zespołu death metalowego. Póki co posiadamy bardzo słabą stronę, ale ze względu na to, że w najbliższym czasie zamierzamy zacząć grać na konkursach potrzebujemy bardziej profesjonalnej strony żeby zainteresować ludzi, bo niestety wiadomo, że w tych czasach nie wystarczy dobrze grać. Niestety nie mamy funduszy ponieważ dopiero staramy się zebrać sprzęt do grania i nie jesteśmy w stanie opłacić zrobienia strony.Jeśli znalazłby się ktoś chętny to bardzo prosiłbym o kontakt. Mamy już mniej więcej wizerunek graficzny strony.
Mój mail: nogoth@op.pl
Dotychczasowa strona: http://www.neverdie.cba.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
A.O Pismak
|
Wysłany: 28.05.2008 06:12:53 Temat postu: |
|
|
Proponuje myspaca. Wiele kapel nie ma innych stronek niz te na myspacu. Dobry edytor do myspaca i troche jarzenia html wystracza by wymodzic dobra calkiem prof wygladajaca stronke. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
|
gimli_88 Podglądacz
|
Wysłany: 29.05.2008 06:07:05 Temat postu: |
|
|
Juz próbowałem cokolwiek zrobić z myspacem, ale niestety nie mam pojęcia w jaki sposób wszystko pozmieniać. Spędziłem już nad tym sporo godzin, ale nie udało się niczego zrobić poza wstawieniem naszych zdjęć. Jeśli wiesz jak i gdzie w miarę łatwo to zrobić to byłbym wdzięczny. A stronę chcemy mieć pomimo to. |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzecho Admin Forum
|
Wysłany: 31.05.2008 10:08:50 Temat postu: |
|
|
jesli chodzi o strone, to polecam ,url=http://www.joomla.pl]joomle[/url]
wiele stron jest na niej opartych, posiada tez rozbudowana pomoc, wiele odpowiedzi mozna znalezc tez na forach, potrzebna jest jednak do tego baza MySQL
posiada galerie, forum i inne komponenty [oczywiscie nie trzeba tego uzywac] |
|
Powrót do góry |
|
|
|