Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
A.O Pismak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
k@mil Pismak

|
Wysłany: 27.06.2008 10:07:50 Temat postu: |
|
|
Reakcja A PLEA FOR PURGING że komukolwiek podobać się może 'The Blueprint Dives' BEZCENNE
Czekamy na kolejne wywiady. |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 27.06.2008 12:12:25 Temat postu: |
|
|
Hehe, no ja szczery kolo jestem - wiem, ze jak na metala przystalo to powinienem powiedziec: Burial. Ale jakos tak sie sklada, ze ten album nie wydaje mi sie unikatowy a ostatnie dzielo Extol to istny progres.
Nom nie produkuje sie, reszta jak chce wiedziec o co chodzi to ogladac wywiad :-]
Co do reszty materialow to zebrane sa wywiady z:
Here I Come Falling (glownie wokalista)
Heroes Will Be Heroes & The Radiance Effect (tylko wokalisci tych bandow)
With Blood Comes Cleansing (wieksz polowa tej kapeli)
Oraz nagrane krotkie fragmenty jak niemal cale wystepy live:
powyzej wymienionych bandow
+
A Living Burden
Once Nothing
APFP
Mylene & Sons of Disaster
A Fond Farwell
Time of Favor
Mam tez zdjecia (te od Ciebie K@mil) ale nie moge znalezc kompatabilnego playera z joomla - mozesz ew .zrobic slide show dla kazdego z bandow osobno i zmiescic na youtube. Jako muze zalacz numer , ktory najlepiej wykonali na show i tyle. Jak przeslesz Adze linka to zmiescimy w stosownym dziale.
aaa... tu masz wlasciwy adress strony: www.sfhc.nehetek.com
Zmienilismy serwer na amerykanski. Narazie nie mam wczytanej wlasciwej skorki wiec jest na podstawce joomli. Postaram sie skontaktowac z adminem serwera przed Slotem i moze wczyta. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
k@mil Pismak

|
Wysłany: 30.06.2008 08:35:50 Temat postu: |
|
|
Tak się zastanawiam nad zrobieniem czegoś takiego, i wygląda na to że będę musiał wybrać chyba najkrótszy kawałek z danej płyty z tego względu że mam ograniczoną ilość jpg-ów .
Gdy zrobię coś takiego to Wam zaraz podeślę to do 'konsultacji'.
Zazdroszczę pobytu na występie Mylene & Sons of Disaster, udało Ci się może pogadać z Dallasem, albo innym muzykiem tej grupy?
Przy okazji czy Windows Media Maker może być? |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 01.07.2008 20:46:36 Temat postu: |
|
|
Gdy stalem w kolejce na koncert. Dallas wyladowywal sprzet z vana, pozniej wieszal koszulki i zajmowal sie prowadzeniem stoiska M&S.o.D na poczatku imprezy. Wiec moglem w kazdym momencie z nim gadac ale nie wiedzialem o czym... na koncert poszedlem ze wzgledu na WBCC i z nimi tez mam wywiad. gadalem troche z ich gitarzyszsta Jeremym.
Ja Mylene uslyszlem pierwszy raz pare dni przed koncertem a album przesluchalem z kolesiem w drodze na to show wiec oprocz tego ze maja ex-wokal z UnderOath nic nie wiedzialem.
WMM moze byc. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|