Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rudi Użytkownik

|
Wysłany: 30.05.2008 13:36:09 Temat postu: Koncert holy Blood na freakfet |
|
|
Uwaga niedaleko polskiej granicy z Czechami na festiwalu Freakfest odbędzie się koncert HolyBlood .Dokładni to będzie 20 czerwca biężącego roku w piątek . Cena biletu w przeliczeniu na nasze to ok 50 złotych. Będzie niezła jazda na całego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 30.05.2008 14:33:46 Temat postu: |
|
|
Znowu przegapie - w kraju bede dopiero w lipcu. Akurat tak wyjezdzam ze naqwet na Bloodgood sie tu nie zalapie - zima po calosci. Na Slocie w tym roku tez zadne konkrety sie niezapowiadaja. Jedynym pocieszeniem Nordic Mission Festival, bo ten rok i polowa nastepnego wiekszosc czasu w Norwegii bede to przynajmniej na to sie zalapie. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grzecho Admin Forum

|
Wysłany: 31.05.2008 09:51:32 Temat postu: |
|
|
to Bloodgood jeszcze graja? no prosze )
a co do Holy Blood to mogliby zagrac w Polsce, ale niestety nie ma kto zorganizowac koncertu |
|
Powrót do góry |
|
 |
DarkTrail Podglądacz

|
Wysłany: 31.05.2008 17:35:25 Temat postu: |
|
|
Grzecho napisał: |
a co do Holy Blood to mogliby zagrac w Polsce, ale niestety nie ma kto zorganizowac koncertu |
gdyby ktoś był zainteresowany możliwością organizacji wsytępu chłopaków, zachęcam
Również dla już zainteresowanych ich twórczością bądź chętnych poznać zespół - zawsze podzielę się świeżą infą czy podpowiem terminy koncertów, gdyż jestem w nawet stałym kontakcie z częścią zespołu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 01.06.2008 14:50:20 Temat postu: |
|
|
Grzecho napisał: | to Bloodgood jeszcze graja? no prosze  |
Reaktywowali sie z Oz Fox'em na gitarce (to wycinacz ze Stryper'a). Nowy album ma wyjsc jeszcze tego roku. Jakos chyba 2-3 lata temu grali na Cornerstone koncert reaktywacyjny no i od tego czasu znow mloca. Stare ale jare. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bukken Pismak

|
Wysłany: 02.06.2008 12:25:00 Temat postu: |
|
|
A gdzie dokładnie ten koncert będzie? Możesz jakieś namiary podać? Z chęcią bym wyskoczył.
A nawet gdyby w Polsce zorganizować taki koncert. znalazłoby się więcej niż 15 osób chętnych być na nim....?
[ps: już sobie znalazłem, niedaleko Kudowy Zdrój] |
|
Powrót do góry |
|
 |
rudi Użytkownik

|
Wysłany: 03.06.2008 17:25:01 Temat postu: Koncert holy Blood |
|
|
Dzisiaj byłem na stronie illuminandi .Czegoś fajnego sie dowiedziałem że Janek chciałby zaprosić do Dębicy Holy Blood przed freakfestem 19 czerwca .Módlcie się żeby się Mu udało bo jest mało czasu na realizację. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zawilec Pismak

|
Wysłany: 14.06.2008 14:34:37 Temat postu: Koncert Holy Blood w Polsce :) |
|
|
Mówisz - masz:
 _________________ Pozdrawiam, Zawilec
Strona zespołu: www.pospolite.ruszenie.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
zasada Pismak

|
Wysłany: 16.06.2008 10:08:27 Temat postu: |
|
|
Bukken napisał: | A gdzie dokładnie ten koncert będzie? Możesz jakieś namiary podać? Z chęcią bym wyskoczył. |
http://www.myspace.com/freakfestcz
http://freakfest.cz/
Z Kudowy nie wiem jak z transportem dokladnie ale w polozonym nieopodal miescie (20-30minut z kapcia) jest pks więc chyba spoko.
W tym roku wydluzaja fest w stosunku do obieglego, gadalem w weekend z Monika odpowiedzialna za gosci z PL w ubieglym roku, zaprasza serdecznie. Ja sie zastanawiam ale nie jestem pewien. _________________ Blaszony |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 27.06.2008 12:14:00 Temat postu: |
|
|
Brawo Zawilec - szczytny cel - gratuluje organizacji zapewne swietnego koncertu. Ja moze ich obacze na Armageddon Fest - jesli oczywiscie przedluze swoj pobyt w PL i uda mi sie odlozyc grosza. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zawilec Pismak

|
Wysłany: 02.07.2008 14:56:21 Temat postu: |
|
|
A tam Zawilec Głównie mieszał w tym Jan oraz Sojer z Miasto Ma Głos a kolejne dobre dusze pomagały
Ja tylko z racji odległości odrobinę pomagałem w rozpuszczani wici a na samej imprezie nie udało mi się stawić, gdyż wszystko dopinane było dość późno a urlop z dnia na dzień trudno dostać Kiedy indziej odbiję
Tak czy inaczej, polecam małe co nieco
Video z występu HB -> http://pl.youtube.com/watch?v=HnFHFwGGA6g
Fotorelacja portalu MIASTO MA GŁOS: http://miastomaglos.9o.pl/?p=2235 _________________ Pozdrawiam, Zawilec
Strona zespołu: www.pospolite.ruszenie.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|