Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zbynialdo Użytkownik

|
Wysłany: 19.05.2007 13:16:41 Temat postu: Chrześcijanin w pracy - szanse,zagrożenia,wyzwania |
|
|
Zapraszam na spotkanie z Elżbietą Kaczmarek, coachem , pt "Chrześcijanin w pracy - szanse, zagrożenia, wyzwania". Spotkanie poprowadzi Mira Jankowska, dziennikarka z Radia Józef
Poruszymy temat tego czy współcześnie, będąc wierzącym chrześcijaninem można pracować w zgodzie ze swoim sumieniem? Czy można osiągnąć sukces w życiu zawodowym, kierując się wartościami chrześcijańskimi? Czy da się godzić karierę z szczęściem w innych aspektach życia.
23 maja, godz 20.15, Uniwersytet Warszawski, Kampus Główny, Pałac Kazimierzowski sala Brudzińskiego
www.solideo.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
mcfunthomas Pismak

|
Wysłany: 26.05.2007 14:23:04 Temat postu: Re: Chrześcijanin w pracy - szanse,zagrożenia,wyzwania |
|
|
Zbynialdo napisał: | Zapraszam na spotkanie z Elżbietą Kaczmarek, coachem , pt "Chrześcijanin w pracy - szanse, zagrożenia, wyzwania". Spotkanie poprowadzi Mira Jankowska, dziennikarka z Radia Józef
Poruszymy temat tego czy współcześnie, będąc wierzącym chrześcijaninem można pracować w zgodzie ze swoim sumieniem? Czy można osiągnąć sukces w życiu zawodowym, kierując się wartościami chrześcijańskimi? Czy da się godzić karierę z szczęściem w innych aspektach życia.
23 maja, godz 20.15, Uniwersytet Warszawski, Kampus Główny, Pałac Kazimierzowski sala Brudzińskiego
www.solideo.pl |
i jak było? _________________ "I poznacie prawdę a prawda was wyzwoli" - Jezus |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lil'M Podglądacz

|
Wysłany: 16.06.2007 13:48:48 Temat postu: |
|
|
Wlasnie jak bylo?Tez jestem tego ciekawa-to musialo byc ciekawe spotkanie |
|
Powrót do góry |
|
 |
mcfunthomas Pismak

|
Wysłany: 16.06.2007 13:57:03 Temat postu: |
|
|
czyżby Zbynialdo zapomniał o tym naszym "ciekawskim" pytaniu? ...czy nas może olał...  _________________ "I poznacie prawdę a prawda was wyzwoli" - Jezus |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zbynialdo Użytkownik

|
Wysłany: 20.08.2007 08:50:37 Temat postu: |
|
|
nie odpowiadałem na pytanie, gdyż samemu nie byłem na tym spotkaniu . Znajomym, ktorzy byli sie podobało. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mcfunthomas Pismak

|
Wysłany: 13.09.2007 23:39:13 Temat postu: |
|
|
Zbynialdo napisał: | nie odpowiadałem na pytanie, gdyż samemu nie byłem na tym spotkaniu . Znajomym, ktorzy byli sie podobało. | NO to fajnie. ja wówczas tam byc nie mogłem, ale kiedyś byłem na pewnej serii spotkań których temat był [parafrazuję] "10 przykazań w pracy" i też mi się podobało  _________________ "I poznacie prawdę a prawda was wyzwoli" - Jezus |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|