Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Someone Nowy

|
Wysłany: 08.05.2006 22:56:02 Temat postu: Charyzmat |
|
|
Jesteśmy młodym zespołem grającym muzykę chrześcijańską w cięższej odmianie ( rock-metal-gotyk). Istniejemy na polskiej a raczej podlaskiej scenie muzycznej od 2 lat. Kilka dni temu zarejestrowaliśmy naszą muzykę w studiu i jest do posłuchania na naszej stronie:
www.charyzmat.kdm.pl
życze milego słuchania i zapraszam na koncerty  _________________ Up the Irons!!!
Hej czy nie wiecie, nie macie władzy na świecie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kayin Pismak

|
Wysłany: 09.05.2006 12:07:14 Temat postu: |
|
|
Świetnie. Oby jak najwięcej cięższych DOBRYCH polskich kapel.  _________________ Gdy usłyszałem jego głos na zawsze pragnę wielbić Go
błogosławiony zawsze bądź Panie mój
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Khailor Podglądacz

|
Wysłany: 09.05.2006 14:53:38 Temat postu: |
|
|
Yo!
Naszego utworu można posłuchać także na www.myspace.com/charyzmat Zapraszam do tego bardzo gorąco i serdecznie no i czekamy na komentarze
www.charyzmat.forum.go.pl nasze forum dyskusyjne!
pozdrawiam
God Bless  _________________ Spytałem Jezusa:
- "Jak bardzo mnie kochasz??"
- "Tak bardzo" -opowiedzial po czym rozpostarł swe ramiona i umarł!!
www.charyzmat.kdm.pl- Strona mojego zespołu |
|
Powrót do góry |
|
 |
AR'n'B Użytkownik

|
Wysłany: 13.05.2006 00:22:22 Temat postu: |
|
|
Chłopaki, poszukajcie jakiegoś dobrego tekściarza, bo te strofki są po prostu banalne i często rażą naiwną dosłownością. Szczególnie "Tylko rock" i "Grzeszny" mocno grzeszą pospolitym kiczem. Jedynie tekst ks. Sebastiana ("Otwórz drzwi") się broni, ale nie mając nagrania trudno stwierdzić, czy słowa zostały opatrzone adekwatnymi dźwiękami...
I może pograjcie na próbach z metronomem, bo time pływa i brakuje zespołowego zgrania. Dużo pracy przed Wami: godziny spędzone na próbach, pot, łzy i zmęczenie. Jeśli chcecie osiągnąć dobry poziom w muzyce - jest to możliwe tylko poprzez ciężką i systematyczną pracę. Do czego gorąco zachęcam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Carolus Nowy

|
Wysłany: 17.05.2006 14:52:53 Temat postu: |
|
|
Otwórz drzwi zostało nagrane, ale z przyczyn finansowych nie zostało umieszczone w sieci Jest to jedna z naszych cięższych piosenek  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Carolus Nowy

|
|
Powrót do góry |
|
 |
B.A. Nowy

|
Wysłany: 17.05.2006 16:20:11 Temat postu: niewiele zdążyło się zadziać |
|
|
Właśnie nazwa Charyzmat wydała mi się początkiem, od którego miała wystrzelić w przestrzeń komórka lakonicznej, trafiającej w sedno (a nie tylko w sumienie) wypowiedzi muzyczno-poetyckiej. Ale akurat później odniosłem wrażenie, jakbym słuchał ogólnikowej prostoty, przeskakującej z pogardą liryczne strumienie. Podpisuję się pod komentarzem Adama.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Carolus Nowy

|
Wysłany: 14.02.2007 15:58:38 Temat postu: |
|
|
Mamy nową wokalistkę. MP3 na razie nie ma nowego, ale już 3 koncerty z nią zagraliśmy i jest raczej ok  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|