Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
soway Użytkownik

|
Wysłany: 18.03.2006 12:45:23 Temat postu: Program muzyczny do tworzenia na kompie. |
|
|
Gdyby ktos byl zainteresowany to zdobylem i sprzedaje oryginalny potezny program do muzy.
Do zaoferowania mam nowy program(sciagniety prosto z USA)+licencja
Voyetra USB Music Studio Kit
Wszystko co potrzeba by robic muzyke na komputerze.
pelny opis na stronie : http://www.voyetra.com/site/products/skits/usbmsk.asp
sprzedaje gdyz mam dwa takie same programy!
cena:120 zl (wliczona wysylka)
Jezeli ktos jest zainteresowany pisac wylacznie na maila soway@va.pl
-----------------------------------------------------------------------------
Wiem,ze nie jest to gielda..ale jezeli ktos chcialby uzywac oryginalnych programow do tworzenia muzy po dobrej cenie...to mysle ze jest to dobre miejsce zeby to powiedziec wlasnie tu. Z pozdrowieniami shalom _________________ www.myspace.com/malokaipax |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 18.03.2006 14:45:28 Temat postu: |
|
|
Rzeczywiście niedrogo, aczkolwiek program operuje tylko w midi, i nie zauważyłem aby obsługiwał jakiekolwiek plugi VST bądź DX a to już poważny minus. Owszem ma edytor audio ale inne funkcje raczej nie obsługują formatu wave, mam nadzieję ,że chociaż jest możliwy zapis stworzonych kompozycji w bezstratnym formacie wave. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Andy W. Pismak

|
Wysłany: 19.03.2006 00:01:13 Temat postu: w drodze do normalności |
|
|
no tak ale wziąwszy pod uwagę że najbardziej wytaniony cubase kosztuje min. 500 peelenów to jest to jakaś altenatywa. zwłaszcza dla elektroników którzy i tak robią głównie w midi.
z 2giej strony - wydaje się że w dzisiejszych czasach taki program to trochę przeżytek.
aczkolwiek w latach 90tych ubiegłego wieku pracowałem z atari 1048 i cubase który miał tylko midi i na takim zestawie zrobiłem sporo produkcji. niektóre z nich jeszcze po latach robiły wrażenie na niektórych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|