Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy uważasz, że potrzebny jest polski un-black metalowy serwis? |
Tak |
|
90% |
[ 19 ] |
Nie |
|
9% |
[ 2 ] |
Sam nie wiem |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Wszystkich Głosów : 21 |
|
Autor |
Wiadomość |
StasiuX Moderator[Metal]
![<font color=gren>Moderator[Metal]</font> <font color=gren>Moderator[Metal]</font>](images/rank/6.gif)

|
Wysłany: 23.08.2008 07:14:51 Temat postu: |
|
|
O, dzięki za odp. Wszystkie linki znałem, ale tylko Spiritfilled Hardcore mi podchodzi jeśli mowa o czytelności i przejrzystości. Oczywiście zgadzam się z Tobą, że nie warto się w tym temacie rozdrabniać, ale... no właśnie żadna z tych stron nie spełnia moich oczekiwań. Chodzi mi o to, że planowałem zrobić www z distro i trochę bardziej w formie małego portalu, a nie strony hobbystycznej i myślałem, że projekt omawiany w tym temacie będzie tak wyglądał. No niestety wyszło darknesowo, moim zdaniem za bardzo... |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 24.08.2008 14:01:43 Temat postu: |
|
|
Ja mma aspiracjedo do internetowej biblioteki a'la Jesus Metal badz Aneglfire. Jak to sie miesci w twojej ramce to moze jednak skusisz sie na wspolprace. A sklep mozesz zawsze osobno robic i miec linki w roznych miejscach nie tylko SFHC. No ale rob jak uwazasz a najwazniejsze tak jak Ci Duch podpowiada, bo tu w zadnym wypadku nie mam zamiaru sie wcinac... _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
rudi Użytkownik

|
Wysłany: 26.08.2008 18:25:43 Temat postu: |
|
|
myślę że najlepiej reaktywować serwis Unblack metal.kdm albo tak jak A.O stworzyć serwis podobny do Jesus Metal |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 27.08.2008 18:07:46 Temat postu: |
|
|
Sek w tym ze nie ma komu zabrac sie za reaktywacje unblack metal.kdm bo kod php jest sypniety i trzeba speca i czasu aby wogle cokolwiek z tym zrobic. Wlasnie dlatego od juz dosc dlugiego czasu (chyba bedzie pare lat co?) wszystko tam stoi. Dobrze ze archiwum dziala i mozna chociaz zapoznawac sie z zwaratoscia strony.
Na Spiritfilled Hardcore jestem glownie nastawiony na metlacore bo jest dosc spora grupa odbiorcow w tch kregach. Nie oszukujmy sie ale unblack to jest u nas nisza i nie widze dlatego potrzeby robic portalu specjalnie do tych ludzi skierowanego. Mysle ze warto skupic sie na metalu ogolnie (unblack tez w tym sie przeciez zawiera) z podkresleniem kapel z czolowych amerkanskich metalcorowych labelow chrzescijanskich jak SolidState, Facedown Records oraz tych ktore czesto nasze kapele maja w stajni jak: Rise Records, Victory Records, Ferret Records...
Oczywistym jest, ze srodwisko metali chrzescijan jest niezwykle male w Polsce za to popularnoscia wsrod mlodego pokoleni cieszy sie wlasnie metalcore, screamo i rozne hybrydy na tych stylach oparte. Chyba dobrze jakby Ci co sluchaja Demon Huntera czy Haste The Day wogle mogli zjarzyc, ze to zespoly chrzescijanskie.
Jakies pare lat temu podrozowalem w pociagu z kolega co pracuje dla kdm i tak sie zlozylo ze w naszym przedziale siedzial hardcorowiec. Zaczelismy gadac o muzie, wlaczac sobie na playerach rozne kapelki itd. Jakprzejrzalem plyty jakie mial to zobaczylem miedzy innymi Haste The Day i nawet nie musialem pytac go, czy wie ze sa wierzacy bo bylo oczywistym, ze nic na ten temat nie wie. Swoja droga to akurat Haste The Day ewangelizacyjny nie jest wiec z jednej strony zrozumiale... Jakkolwiek zmierzam do tego ze trzeba sie polaczyc i uderzc tam gdzie jest potenjalne grono odbiorcow. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging!
Ostatnio zmieniony przez A.O dnia 29.08.2008 10:43:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grzecho Admin Forum

|
Wysłany: 29.08.2008 01:33:07 Temat postu: |
|
|
A.O napisał: | oraz niedawno reaktywowana przez mnie i kumpele Spiritfilled Hardcore:
www.sfhc.nehetek.com |
albo sfhc.kdm.pl latwiej zapamietac stary adres;) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bukken Pismak

|
Wysłany: 06.08.2010 12:38:59 Temat postu: |
|
|
To jak z tym nowym serwisem? Pod jaki adres nadsyłac materiały? Co potrzeba?
AO: autorowi wątku Na Pewno nie chodziło o Basilica Igni (któren to projekt zaliczył tymczasowego zgona) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Seyrit Podglądacz

|
Wysłany: 07.11.2013 16:15:23 Temat postu: |
|
|
Salut!
Wbijam się tutaj, bo była mowa o różnych projektach...
Od kilku miesięcy ciągnę coś w temacie christian metalu.
Facebook:
https://www.facebook.com/MetalEnChristo
I jeszcze www:
www.metalenchristo.pl (to jest nowa odsłona wspominanej w tym wątku Metal Dla Chrystusa)
Zapraszam!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|