Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 01.05.2006 16:59:20 Temat postu: |
|
|
zapraszamy do wpisania sie na mape Chili My (w temacie Chili My ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 06.08.2006 19:07:25 Temat postu: |
|
|
No to ja postanowiłam coś dopisać. Może bardziej nie dlaczego słucham Chili, a co mnie tak porywa, że wyczekuje każdego ich koncertu. Otóż gdy jestem pod sceną szczególnie w czasie wolnej piosenki...ballady... Hmmm "Twoje miłowanie", "Przecież wiesz, że kocham", "Dokąd nie pójdziesz", "Kołysanka dla Tesi"... Zamykam oczy i tak pod żebrami sie robi ciepło... I wcale nie czuje, że koło mnie jest 10... 20... 100 osób... Czuje jakbym tam była sama i nikogo więcej, tylko ja i Bóg. To chyba (duchowo) najintymniejsza chwila... Taka tylko moja... Podobnie czuje sie w kościele... na mszy... ale to troszke inaczej, bo ludzie potrafią rozpraszać... tam jakoś łatwiej się "zapaść" w ten stan... No to tyle... Tak jakoś usiłuje rozruszać ten temat... A nikt nie chce pisać _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
Solo le pido a Dios Que la guerra no me sea indiferente
Seulement je demande à Dieu Que la guerre il ne s'est pas indifférent |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 06.08.2006 20:08:27 Temat postu: |
|
|
mala_madzia napisał: | Otóż gdy jestem pod sceną szczególnie w czasie wolnej piosenki...ballady... Hmmm "Twoje miłowanie", "Przecież wiesz, że kocham", "Dokąd nie pójdziesz", "Kołysanka dla Tesi"... Zamykam oczy i tak pod żebrami sie robi ciepło... I wcale nie czuje, że koło mnie jest 10... 20... 100 osób... Czuje jakbym tam była sama i nikogo więcej, tylko ja i Bóg. To chyba (duchowo) najintymniejsza chwila... Taka tylko moja... Podobnie czuje sie w kościele... na mszy... ale to troszke inaczej, bo ludzie potrafią rozpraszać... tam jakoś łatwiej się "zapaść" w ten stan... No to tyle... Tak jakoś usiłuje rozruszać ten temat... A nikt nie chce pisać |
To samo czuje...jeszcze gdy jest ukochana osoba blisko...
Tylko szkoda że na koncercie gdzie powinno być tak "wariatkowo"(skakanie,darcie się) są takie momenty a w czasie Mszy nie :/ No, nie każdej Mszy.
Jednak gdy sie słucha tych piosenek z płyty to nie ma tej atmosfery...jednak te 10,20,100 osób własnie daje to poczucie...że wszyscy czują tą atmosfere...wszyscy zamykają oczy...wsłuchiwują sie w słowa...analizują je...łączą się z Bogiem...powstaje taka mała wspólnota....a to wsio dzięki Wam Papryczki... i za to Wam dziękuję w imieniu wszyskich fanów |
|
Powrót do góry |
|
 |
Madzia :):* Podglądacz

|
Wysłany: 20.08.2006 14:07:52 Temat postu: |
|
|
Hmm jestem nowa na tym forum i jakos mi tak glupio.... no ale jak zaczne to moze sie rozkręcę  
dlaczego Chili My?? Hmm tak własciwei to nie wiem...jest kilka powodów: Ich muzyka ZAWSZE poprawia mi humor (Ralf cos o tym wie:P),gdy grają możnasiewyszlaeć,poskakać a jednocześnie przemyśleć wiele spraw,gdyż teksty są po prostu cudne buziaki dla wszystkich :* |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 20.08.2006 22:15:21 Temat postu: |
|
|
Madzia :* napisał: | Ich muzyka ZAWSZE poprawia mi humor |
jak kazdemu |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala_madzia Pismak

|
Wysłany: 21.08.2006 15:44:06 Temat postu: |
|
|
A i jeszcze coś ;D Jako, że mieszkam w bloku (loool - mało kto nie mieszka), postanowiłam puścić w pierwszy piątek sierpnia "IDE DO SPOWIEDZI", ludziom chyba sie głupio zrobiło i jakoś więcej ludzi z mojej klatki poszło  _________________ I only ask of God He won’t let me be indifferent to the wars
Solo le pido a Dios Que la guerra no me sea indiferente
Seulement je demande à Dieu Que la guerre il ne s'est pas indifférent |
|
Powrót do góry |
|
 |
Madzia :):* Podglądacz

|
Wysłany: 21.08.2006 15:50:29 Temat postu: |
|
|
to fantastycznie   to puszczaj ten kawałek co miesiąc może to ludziom da cos do myślenia...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ralf Pismak

|
Wysłany: 21.08.2006 19:52:32 Temat postu: |
|
|
To my Madziu tez popuszczamy może te menelstwo koło nas tez cos ruszy  |
|
Powrót do góry |