Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
clmarek Użytkownik
|
Wysłany: 22.06.2006 07:40:17 Temat postu: STRYPER |
|
|
8 lipca w Szwecji oczywiscie zagra STRYPER!
http://www.gullbrannafestivalen.com/
Bylby ktos zainteresowany wybraniem sie z nami na ich koncert?
Cena za jedna osobe (prom + wejsciowka) to okolo 350-400zl (blizej 400).
Potrzeba jeszce 2-ch osob. |
|
Powrót do góry |
|
|
A.O Pismak
|
Wysłany: 22.06.2006 17:58:07 Temat postu: |
|
|
Byłem dwa lata wczesniej na tym festiwalu na Petrze... Tak bardziej z okazji i może jakiegoś sentymentu bo nie byłem wtedy wierzacy.
A Stryper nie pociaga mnie. Muzyczka spox ale ten wokal... litości. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
|
StasiuX Moderator[Metal]
|
Wysłany: 23.06.2006 12:40:19 Temat postu: |
|
|
Stryperrr
Qrcze, pamietam jak zaczynalem poszukiwania zespolow chrzescijanskich grajacych metal i pochodne i wpadlem na strone nolifetilmetal.com. Zobaczylem ich zdjecie z lat 80 i mialem niezla zagadke na poczatku (tapirowane wlosy, malowana buzia itp. , ale jak posluchalem muzy to ... ojoj... zaczely sie poszukiwania ich plyt na skale miedzynarodowa ;P. Stryper rzadzi, czysty melodyjny heavy metal z swietnymi tekstami (no moze oprocz plyty Against the Law). Chetnie bym sie wybral na ich koncert, ale niestety nie mam czasu, zreszta pewnie beda grac material z nowego krazka Reborn ktory jest juz bardziej rockowy niz metalowy. Jakkolwiek polecam muze.
Pozdrawiam & GBY |
|
Powrót do góry |
|
|
Kayin Pismak
|
Wysłany: 27.06.2006 18:24:24 Temat postu: |
|
|
Stryper świetna grupa, jeden z prekursorów, którzy na taką skalę przecierali szlaki jako zespół grający mocniejszą chrześcijańską muzykę (generalnie bardziej rockową niż metalową). Naprawdę lubię, choć fanem nie jestem.
Najnowszy "Reborn" bardzo dobry. _________________ Gdy usłyszałem jego głos na zawsze pragnę wielbić Go
błogosławiony zawsze bądź Panie mój
|
|
Powrót do góry |
|
|
|