Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Grzecho Admin Forum
|
Wysłany: 11.01.2004 15:03:58 Temat postu: Przeczytaj zanim umieścisz nowy temat |
|
|
Byłeś na ciekawym koncercie/festiwalu i chcesz się podzielić z nami wrażeniami z niego??. Wiesz o nowej ciekawej inicjatywie muzycznej??, o nowej płycie??, napisz nam o tym wszystkim. Rozmawiamy tutaj o wszelkich ciekawych wydarzeniach muzycznych.
Forum to nie informator koncertowy, do tego służy serwis www.koncerty.kdm.pl.
Ostatnio zmieniony przez Grzecho dnia 22.06.2007 14:56:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Nikodem Pismak
|
Wysłany: 21.12.2004 14:24:06 Temat postu: |
|
|
jestem zapisany na liste koncerty.kdm.pl zapisany na powiadamianie o koncertach, ale ostatnio do mnie nie przychodza maile. Widze natomiast, ze koncertow na koncerty.kdm przybywa. co jest nie tak _________________ ...nie idz ta droga, szeroka droga, ktora ida wszyscy...
bleeeeeeeeee hehehe |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzecho Admin Forum
|
Wysłany: 24.12.2004 23:03:56 Temat postu: |
|
|
Nikodem napisał: | jestem zapisany na liste koncerty.kdm.pl zapisany na powiadamianie o koncertach, ale ostatnio do mnie nie przychodza maile. Widze natomiast, ze koncertow na koncerty.kdm przybywa. co jest nie tak |
obecnie trwają prace nad tą listą, dlatego nie działa ona poprawnie
będzie ona jednak poprawiona i udoskonalona |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|