Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
k@mil Pismak
|
Wysłany: 06.02.2008 07:36:52 Temat postu: LIVING SACRIFICE REAKTYWACJA |
|
|
Informacja to dotarła do mnie najpierw w ramach listy z http://www.hmmagazine.com a potem zajrzałem na chwilę na http://www.myspace.com/livingsacrifice
i wszystko wskazuje na to że p. z LS reaktywowali się na dobre w tym roku będą koncertować pewnie tylko po USA ale w między czasie piszą NOWE utwory. Premiera już w 2008
Pięknie się ten dzień zaczął
Poniżej oryginalny wpis z ich bloga:
LIVING SACRIFICE has returned. Founding members Bruce Fitzhugh (Vocals / Guitar) and Lance Garvin (Drums) have reunited with Rocky Gray (lead guitar) and Arthur Green (bass). The band will be on tour this summer and we are already writing material for our brand new album, which will be released in 2008. We like and appreciate the fan pages but this is the OFFICIAL Living Sacrifice MySpace page. Stay tuned for updates. |
|
Powrót do góry |
|
|
onright Użytkownik
|
Wysłany: 06.02.2008 10:34:33 Temat postu: |
|
|
Miejmy nadzieję że będzie to udany powrót. |
|
Powrót do góry |
|
|
A.O Pismak
|
Wysłany: 07.02.2008 05:24:47 Temat postu: |
|
|
Super news - oby byli w okolicy nim wyjade. Jesli nie to niech ta reaktywacja wytrawa dluzej niz rok, najlepiej pare latbym mogl ich w koncu zobaczyc - wymarzone live show!!! _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
|
k@mil Pismak
|
Wysłany: 08.02.2008 10:49:28 Temat postu: |
|
|
Jeśli te trzy premierowe kawałki z 'In Memoriam': In Christ, Power Of God oraz Killers są jakąś tam próbką ich nowej płyty, to tylko się możemy cieszyć z tego że chłopaki/starsi panowie [ ] chcą jeszcze trochę namieszać na scenie, a nie tylko odcinać kupony od zasłużonej skądinąd swojej legendy. |
|
Powrót do góry |
|
|
A.O Pismak
|
Wysłany: 09.02.2008 02:02:16 Temat postu: |
|
|
Killers to numer wszechczasow - bywalo ze zalaczalem go na okretke i choc szajba na punkcie tego utworu minel to kawalek nadal rzadzi (czyt. cieszy ucho :-) _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
|
sokad Użytkownik
|
Wysłany: 07.01.2009 17:02:49 Temat postu: |
|
|
a ja Wam powiem,że widziałem LIVING SACRIFICE na żywca w te wakacje na Cornerstone Fest.Grali 50 m od mojego namiotu.Extra show,no i "Rejection"na koniec wyryczany z publicznością.Na tej samej scenie grali też min. Chariot... |
|
Powrót do góry |
|
|
A.O Pismak
|
Wysłany: 08.01.2009 23:49:19 Temat postu: |
|
|
The Chariot pewnie rozwalili coś, hehe - mają energię chłopaki. Choć akurat co do duchowości to nic na scenie metalcore nie równa się z LS. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
|
Pan A. Użytkownik
|
Wysłany: 28.05.2009 10:03:51 Temat postu: |
|
|
Szczerze mowiac, nie wiem co wszyscy w 'Killers' widza. _________________ "Jap cap-cap, pari-rip tap-tap, jap cap-cap oo-o-o." |
|
Powrót do góry |
|
|
A.O Pismak
|
Wysłany: 28.05.2009 17:30:56 Temat postu: |
|
|
Pan A. napisał: | Szczerze mowiac, nie wiem co wszyscy w 'Killers' widza. |
A w ogóle lubisz siarczysty metalcore? _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
|
Pan A. Użytkownik
|
Wysłany: 28.05.2009 17:33:52 Temat postu: |
|
|
Lubie caly 'The Hammering Process', ale zebym mogl udzielic Ci kompetentnej odpowiedzi na to pytanie musialbys zdefiniowac "siarczysty metalcore". _________________ "Jap cap-cap, pari-rip tap-tap, jap cap-cap oo-o-o." |
|
Powrót do góry |
|
|
A.O Pismak
|
Wysłany: 28.05.2009 18:27:15 Temat postu: |
|
|
Jeśli lubisz Hammering Process to siarczysty metalcore też bo ja tak określam rzeczy podobne do Sepultury - Chaos A.D. bądź Roots.
Mnie w Killers urzeka trochę iny styl ryku, szybkie takie maszynowe tempo garków oraz chwytliwa genialna solówka na refrenie, który cały czas ma właściwy miażdżący power na wokalu. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
|
Pan A. Użytkownik
|
Wysłany: 28.05.2009 18:38:28 Temat postu: |
|
|
W takim razie moj awers do tego utworu mozna wytlumaczyc moim generalnym brakiem milosci do solowek. Nie pasuje mi tez ten wokal do melodii.
A tak z innej beczki, wiadomo czemu nie mozna dostac ich plyt w Polsce? _________________ "Jap cap-cap, pari-rip tap-tap, jap cap-cap oo-o-o." |
|
Powrót do góry |
|
|
A.O Pismak
|
Wysłany: 28.05.2009 18:44:01 Temat postu: |
|
|
Za mało znani wśród fanów nowej fali metalcora (DH, Haste Tyhe Day, AILD) aby byli w świeckich sklepach a chrześcijanie jeśli chodzi o starsze kapele, mają swoich nielicznych ulubieńców, patrz -> P.O.D _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
|
Pan A. Użytkownik
|
Wysłany: 28.05.2009 18:48:50 Temat postu: |
|
|
P.O.D. chyba jest ogolnie bardziej znane, z tego co wiem.
Poza tym domyslam sie, ze grono ludzi trawiacych LS w Polsce jest niewielkie, jednak sa branze w ktorych znajduja sie maniacy zajmujacy niszowym rynkiem, szkoda, ze nie tym razem. _________________ "Jap cap-cap, pari-rip tap-tap, jap cap-cap oo-o-o." |
|
Powrót do góry |
|
|
Bukken Pismak
|
Wysłany: 18.06.2009 09:26:32 Temat postu: |
|
|
Pan A. napisał: |
A tak z innej beczki, wiadomo czemu nie mozna dostac ich plyt w Polsce? |
Można, tylko trzeba regularne sprawdzać np allegro, w ubiegłym roku coś tam widywałem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|