Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ladysherlockian Podglądacz

|
Wysłany: 08.01.2009 19:34:39 Temat postu: Netlabele z muzyką chrześcijańską |
|
|
Czy ktoś może zna? Szczególnie interesuje mnie cięższa muzyka, jak rock i metal. Pozdrawiam i dziękuję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 08.01.2009 23:43:59 Temat postu: |
|
|
Solid State, Facedown Records, Bombworks Records, Sullen Records, Endtime Productions, Momentum Scandinavia, Whirlwind Records, THT Productions, czasem także Ferret Records, Victory Records, E.E.E Recordings, Rise Records...
Tyle póki co przychodzi mi na myśl. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grzecho Admin Forum

|
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 11.01.2009 19:24:34 Temat postu: |
|
|
Sorry nie doczytałem. Masz rację. Z netalbeli to nie wiem. Na pewno w Open Grave Records da się coś znaleźć ale tam jest mix różnych treści i trzeba wiedzieć czego szukać. Mimo to dostępne jest trochę chrześcijańskiej muzy też. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ladysherlockian Podglądacz

|
Wysłany: 19.05.2009 10:47:42 Temat postu: |
|
|
Znalazłam netlabel z muzyką chrześcijańską: http://www.archive.org/details/year-of-the-butterfly
Piosenki są może łagodniejsze niż to co lubiliby niektórzy formumowicze(innymi słowy, nie jest to metal), ale zawsze to coś. Jeśli znajdę jakieś inne netlabele, na pewno podam to ich adres. |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 19.05.2009 19:17:24 Temat postu: |
|
|
Wydaje się jakby tam był tylko jeden bądź dwa albumy. Ciężko nazwać netlabelem coś o tak skromnym dorobku, ...no chyba że ja czegoś nie jarzę... _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
A.O Pismak

|
Wysłany: 14.09.2009 21:17:07 Temat postu: |
|
|
Tutaj jest spora garść linków:
http://blabberdownload.com/
Trafiają się nawet całe albumy i wszystko pełny legal i oczywiście free. _________________ Orthodox Industrial & spiritfilled headbanging! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|